Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zastanawiałam sie, ale w końcu nie kupiłam, bo dziewczyny doradziły łozeczko turystyczne, więc nie pomogęNatalko o ile dobrze pamiętam to Blizniaki kiedyś się zastanawiała nad kupnem takiego więc może ona coś pomoże
Madziu, my mamy takie BABY CARE 2w1 STOLIK i KRZESEŁKO DO KARMIENIA (681690246) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nieużywane, bo Olek sam jeszcze nie siedzi. Znajoma ma takie i jest bardzo zadowolona, bo potem można zrobic z tego stoliczek.

Madziu, my mamy takie BABY CARE 2w1 STOLIK i KRZESEŁKO DO KARMIENIA (681690246) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nieużywane, bo Olek sam jeszcze nie siedzi. Znajoma ma takie i jest bardzo zadowolona, bo potem można zrobic z tego stoliczek.

patrysiu a ta tapicerka to jest taka z ceratki???? chodzi mi o to ze jak dziecko je to brudzi wszystko dookola i czy latwo sie z tego zmywa obiadkowe resztki![]()
Patrycja a mozesz napisac mi na jakiej wysokosci jest to krzeselko dla maluszka, my w kuchni mamy wysoki blot i boje sie ze mogloby byc za nieskie...
A krzeelko super...bardzo fajne![]()
ok czekamdziewczynki, krzesełko jest u teściowej, ale obiecuję, ze jak u niej będę to sprawdzę. Tylko ona wyjeżdża na działkę i nie wiem kiedy wróci :-( Jest jeszcze zapakowane w karton, więc go nie widziałam nawet....

A i kupiłam dziś sobie na chrzest pięęęęęęęęęęęęęęękne buciki :-)
Normalnie się zakochałam. Jutro zrobię zdjęcie to wkleje :-)
Dwa małe buciki - a tyle szczęścia. Pół dnia mi się buzia cieszy jakby mi ktoś do kieszeni nasikał![]()

Myszqa dawaj fotki