reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

teraz nosi 74, na metkach 9-12 miesięcy, a niektóre ciuszki 12-18 miesięcy :szok:
czyli myślisz żeby 80 wziąć?
Ja bym wzięła 80 lub 86 zależy od rozmiarówki, przecież pod spód jakiś sweterek czy cos i niech ma trochę luzu
Ja myślę dokładnie tak jak Blizniaki:tak:

Agaciu też myślałam nad krzesełkiem uczydełkiem albo szczeniaczkiem uczniaczkiem:tak:
Podoba mi się jeszcze coś takiego
EDUKACYJNA MULTIKOSTKA wysyłka- 0,00 zł -GRATIS (754780758) - Aukcje internetowe Allegro
A ze stolików edukacyjnych takie
EDUKACYJNY STOLIK DLA MALUCHA, śWIATłO, DźWIęK (750898175) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY jakość (747584453) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
My mamy takie i faktycznie wyglada super, zawsze jak gdzies idziemy ludzie zwracaja na to uwage. Dostalismy na chrzest i jest tam wygrawerowane jego imie i data chrztu, od tamtej pory nie zdjelam malemu tego ani raz i nigdy nie przerwal:tak::tak::tak:

przyciaga uwage :-D fajnie miec taka pamiatke z data chyba tez mojemu wygraweruje date:zawstydzona/y:

witajcie kobietki,my kupujemy dwó-częściowy,spodnie na szelkach i kyrtka,bez zadnych doczepianych bucików,w H&M widziałam fajne,ale czekam do końca października bo wtedy kaske bęziemy mieli i więcej zimowych będzie,bo teraz przeważają jesienne,a co do tych bransoleek kurde gdzi\e to mozna kupic w PL bo fajne,a ja nie mam jak poszukać boledwo do was wlazłam ;/

witajcie kobietki,my kupujemy dwó-częściowy,spodnie na szelkach i kyrtka,bez zadnych doczepianych bucików,w H&M widziałam fajne,ale czekam do końca października bo wtedy kaske bęziemy mieli i więcej zimowych będzie,bo teraz przeważają jesienne,a co do tych bransoleek kurde gdzi\e to mozna kupic w PL bo fajne,a ja nie mam jak poszukać boledwo do was wlazłam ;/
U złotnika ... u niego równiez zamawiasz graberkę :tak:

My mamy to i to, o krzeselku juz pisalam, dla mnie super rewelka, a stolik tez bardzo fajny dodatkowo, jak dzieciaczki podrosna, ten "blat" mozna obrocic i tam budowac na ni z kolckow takich wielkich:tak::tak:Marzycielko, jesli rozwazasz ktoras z tych rzeczy, moim skromny zdaniem krzeselko fajniejsze, maly o wiele bardziej sie nim interesuje, a przy tym ma duzo wiecej opcji, stolik tylko wydaje dzwieki, a krzeselko mowi, uczy, gra spiewa, swieci :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry