Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiec nie pomoge

Dziewczyki czy kupowałyście może bramki zabezpieczające?Jeśli tak to jakie-bo potrzebuję jakiejś sprawdzonej na schody![]()
zastanawiałyście się może już nad prezentami świątecznymi dla maluszków i rodzinki?
kurcze bo jak zwykle mam kłopotnie wiem co kupić a trzeba rozłożyć wydatki żeby za dużo kasy na raz nie trzeba było wydać.
a jeszcze synio ma roczek 18 grudnia i te\z nie wiem co kupić tym bardziej ze ma starsza troszkę siostrę i ona ma dużo zabawek i on może bawić się nimi a nie ma sensu kupować takich jak już sa![]()

moze Tobie pomoga to ściągnę pomysły

wiem tylko co mężowi kupie takie krzesło do kompa bo zawsze o takim marzył a szkoda mu było kasy a że przez jakiś czas odkładałam kasę na ten prezent to mogę sobie na niego pozwolićŻania mam podobny problem pytalam dziewczyn na intymnym ale mi nie odpisalymoze Tobie pomoga to ściągnę pomysły
![]()
wiem tylko co mężowi kupie takie krzesło do kompa bo zawsze o takim marzył a szkoda mu było kasy a że przez jakiś czas odkładałam kasę na ten prezent to mogę sobie na niego pozwolić
Easy Leather-Faced Chair Black, Leather and Manager's Chairs, Executive Seating, Seating, Furniture - Staples
mojej mamie szlafrok
teściowej ze lubi czytać to książkę i jakaś bluzkę, bo ona sobie nie kupi bo drogie i szkoda kasy zresztą ma jakieś bluzki sprzed 40 lat
szwagierce kupimy kolczyki wisiorek z łańcuszkiem srebrny i słodycze bo ona lubi a chuda jak szczypior
Swojej Babci kupie sweterek
tylko kłopot mam z dziećmi nie tylko swoimi, Gracek 4lata, Wiki 5 lat, Dawid 7 Kacper 5 nie mam pojęcia co im kupić(((
dodam jeszcze ze nie wiem tez co Synciowi na roczek kupimy bo ma tuz przed światami 18 grudnia.
Na Mikołaja dostana słodycze.
Madzienka a Ty już coś wymyśliłaś?
siostrze perfumy, ciotecznej bizuterie, 5-latkowi klocki lego, ciotkom kosmetyki, ale mam problem z 17-latkiem, interesuje sie siatkowka co mozna mu kupic...??

Madzienka tak zadowolona jestem nie tylko ja ale i córcia 2letni i teraz Benjaminek mną radochę jak krzesełko gra śpiewa i mówimoje krzesełko jest starszej wersji teraz już widziałam nowe ciekawe czy są inne piosenki???
a temu siedemnastolatkowi może jakaś płytę z muza którą lubi, koszulkę albo ksiazke