Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też uważam ,że kupno drogich zaproszen takich siakich czy owakich to tylko zawsze problem pary....gości tylko interesuje gdzie kiedy co i jak...i co dać...Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt![]()

vive a to bedzie tez kościelny?czy tylko cywilny?jaka kreacje w związku z tym bedziesz miałą?:-)
Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt![]()
dziekować....pyciolu-zapomniałam napisać, że masz bardzo fajny narożnik![]()

Ja miałam takieCo sądzicie o takich zaproszeniach-tylko szczerze
ZAPROSZENIA ŚLUBNE,NA ŚLUB decor-hands Wstążka (950456212) - Aukcje internetowe Allegro
Agacia, pokaż jakie Ty miałaś![]()
dziekować....
a macie już obrączki?
Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko![]()