• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja się wogóle na tych rzeczach nie znam i bede musiała Was pyta o rade jak juz mi przyjdzie wózek kupowac:)
Dla dziecka jeszcze nic nie mam , postanowiłam sobie ze jak wróce z urlopu to zaczne buszowac po sklepach:)

reklama
Ja praktycznie mam wszystko oprócz wózka, zwlaszcza ze drugi tez chlopczyk. Chce kupic nowa posciel, becik, troszke ciuszków ale to pewnie od wrzesnia.
Wózek myślelismy kiedys o x-landerze ale ostatnio rozmawialam z kilkoma osobami o implastach, sa w nizszych cenach i bardziej mi sie podobaja kolorki.

hej dziewczyny ja właśnie kupiłam sobie jeansy :

Spodnie Trend

Są niewiarygodnie wygodne.
Kupiłam też kremy na rozstępy firmy Mustela do biustu i do ciała. Jedynym minusem tych kremów jest to że pozostawiają lepką warstwę na skórze, a to może przeszkadzać.

:-)Hejka dziołchy:-)

Ja teraz nie noszę jeansów...za gorąco...cały czas pomykam w lnianych:-)

Na brzuszek używam kemu chicco...jest drogi bo tubka kosztuje ok 50pln ale ja tak jak mówiłam pracuję w hurtowni art.niemowlęcych więc załatwiłam sobie cały karton saszetek reklamowych więc powinno starczyć mi do końca ciąży:-):-)

Agawar a ten wózek jest gdzieś w internecie???Ja zastanawiam się nad trzykołowym choć bardzo mi się one nie podobają,ale podobno są wygodne.Tylko,że zazwyczaj mają małe gondole,a ja wolałabym taką dużą w której dziecko śmiało się rozłoży:tak:

agawar do PP podobna jest Emmaljunga:-) ...Emmaljunga też ma dużą gondolę:-)
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Najwyższej klasy wózek głęboko-spacerowyz przekładaną rączką. Edge Duo Combi to jeden z najlepszych wózków na rynku – wykonany z najwyższą szwedzką precyzją, najbardziej obszerny oraz najlepiej wyposażony - najlepszy dzięki najwyższym wymaganiom w zakresie jakości, bezpieczeństwa i funkcjonalności
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]W wyposażeniu standardowym:
- stelaż z przekładaną rączką sport cryptonit
- teleskopowo regulowana wysokość rączki
-
obszerna i wygodna gondola z funkcją kołyski
-
antystatyczny materacyk do gondoli
- siedzisko spacerowe
rozkładane do leżenia
- odpinany pałąk bezpieczeństwa
- system ochrony główki Safe Frame
- oddzielny dwustronny
pokrowiec podnóżka
- ocieplacz na nóżki w postaci śpiworka
do zakładania w gondoli oraz w spacerówce
- elastyczne i wygodne
5-punktowe szelki bezpieczeństwa
- zintegrowana moskitiera i osłona przeciwsłoneczna w budce
- osłona p/deszczowa do spacerówki
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Yoka tylko, ze Emma jest cięższa, a PP wazy jakieś 13kg:) zdecydowalismy się już na Peg Perego i chyba zdania nie zmienimy, chyba, ze cos fajniejszego mi wpadnie w oko.

Dziś kupiłam pieluszki flanelowe, śliczne, kolorowe, 3 sztuki.;-)

No fakt....emmaljunga jest cięższa ale to napewno wynika z kół...pompowane koła zawsze są cięższe od piankowych:-)
Ja napewno zdecyduję się na pompowane ponieważ mam zamiar często wybierać się do lasu a tam pompowane są niezastąpione :-)no i nie wiem jak w PP z przekładaną rączką??nigdzie nie mogę się doczytać...

reklama
Ten o ktorym mysle nie ma(chyba) przekladanej raczki. My kupimy tylko głeboki więc nie będzie nam potrzebna. Racje Emma ma pompowane, a Peg Perego piankowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry