reklama
renia200
mama Victorki :)
YOKA28 napisz mi proszę jaka jest różnica w kołach bo moje koleżanki mają tego typu wózki i je bardzo chwalą a ja przyznam się nie znam się. Z góry dziękuję
oceancity28
Zaangażowana w BB
Renia200,z chicco to my sie zdecydowalismy na taki
WOZEK+FOTELIK CHICCO TRIO FOR ME SATURN CENA !!!! (389824702) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK+FOTELIK CHICCO TRIO FOR ME SATURN CENA !!!! (389824702) - Aukcje internetowe Allegro
renia koła są najróżniejsze....pompowane,piankowe(pełne),plastikowe pojedyńcze...podwójne...wszystko zależy od tego jakie masz oczekiwania wobec wózka.Im mniejsze koła tym lżejszy wózek,ale za to mniejszy komfort jazdy....CHICCO o którym często jest tu mowa ma fajne wózki...dość szerokie i wygodne spacerówki ale przez małe plastikowe kółka są bardzo sztywne.Dla mnie to odpada....Wolę kupić wózek na pompie i mieć większy komfort i w mieście i w lesie i na plaży...niestety za cenę wagi wózeczka....no ale coś za coś:-)
M
marzycielka
Gość
Yoka28 możesz mi poradzic jakiś trójkołowiec??;-)
Ja generalnie nie jestem zwolenniczką trójkołowców....pomimo tego że wózki te są bardzo zwrotne i nie da się tego niczym podważyć to...mają dla mnie jedną ale ważną wadę....ciężko jest mi ją opisać lepiej byłoby ją pokazać ale spróbuje a same możecie to sprawdzić w realu w jakimś sklepie przy obojętnie jakim trójkołowcu....złapcie za rączkę wózka np.prawą ręką z prawej strony rączki i podnieście wózek do góry...założę się,że wózek przewróci się Wam na lewą stronę...miałam taką sytuację u mnie w hurtowni wózek przewrócił się razem z maleństwem...no ale to jest cena za zwrotność wózka....
Jeśli mam polecać to napewno Quinny Speedy SX...wypas:-)
Deltim X-Lander XT-bardzo fajny i w sierpniu ma wejść nowy X-Lander XV ale nie widziałam go na żywo bo dopiero zejdzie z produkcji
Jane Slalom Pro też jest całkiem niezły
Mam nadzieję że pomogłam:-)
Deltim X-Lander XT-bardzo fajny i w sierpniu ma wejść nowy X-Lander XV ale nie widziałam go na żywo bo dopiero zejdzie z produkcji
Myszqa
Fanka BB :)
Yoka my chyba zdecydujemy się na Implast Bolder 4. Wiem, że to nowy wózek i nie mogę znaleźć opini na jego temat, może Ty mi pomożesz?
Jak fajnie mieć taką specjalistkę :-)
Jak fajnie mieć taką specjalistkę :-)
reklama
M
marzycielka
Gość
Ja generalnie nie jestem zwolenniczką trójkołowców....pomimo tego że wózki te są bardzo zwrotne i nie da się tego niczym podważyć to...mają dla mnie jedną ale ważną wadę....ciężko jest mi ją opisać lepiej byłoby ją pokazać ale spróbuje a same możecie to sprawdzić w realu w jakimś sklepie przy obojętnie jakim trójkołowcu....złapcie za rączkę wózka np.prawą ręką z prawej strony rączki i podnieście wózek do góry...założę się,że wózek przewróci się Wam na lewą stronę...miałam taką sytuację u mnie w hurtowni wózek przewrócił się razem z maleństwem...no ale to jest cena za zwrotność wózka....
O to nawet nie wiedziałam , że może byc tak nie stabilny

No to podręcze Cię poradź mi czterokołowca ale niemasywnego a dobrego.:-)