reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Dziewczyny a co sądzicie o takim wózku?
Chicco KeyFit 30 Cortina Travel System - Atmosphere
Chicco-Cortina-Key-Fit-30-Travel-System.pro

Załączniki

• pTRU1-4101141dt.jpg
    pTRU1-4101141dt.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 81
reklama
YOKA28 napisz mi proszę jaka jest różnica w kołach bo moje koleżanki mają tego typu wózki i je bardzo chwalą a ja przyznam się nie znam się. Z góry dziękuję

renia koła są najróżniejsze....pompowane,piankowe(pełne),plastikowe pojedyńcze...podwójne...wszystko zależy od tego jakie masz oczekiwania wobec wózka.Im mniejsze koła tym lżejszy wózek,ale za to mniejszy komfort jazdy....CHICCO o którym często jest tu mowa ma fajne wózki...dość szerokie i wygodne spacerówki ale przez małe plastikowe kółka są bardzo sztywne.Dla mnie to odpada....Wolę kupić wózek na pompie i mieć większy komfort i w mieście i w lesie i na plaży...niestety za cenę wagi wózeczka....no ale coś za coś:-)

Ja generalnie nie jestem zwolenniczką trójkołowców....pomimo tego że wózki te są bardzo zwrotne i nie da się tego niczym podważyć to...mają dla mnie jedną ale ważną wadę....ciężko jest mi ją opisać lepiej byłoby ją pokazać ale spróbuje a same możecie to sprawdzić w realu w jakimś sklepie przy obojętnie jakim trójkołowcu....złapcie za rączkę wózka np.prawą ręką z prawej strony rączki i podnieście wózek do góry...założę się,że wózek przewróci się Wam na lewą stronę...miałam taką sytuację u mnie w hurtowni wózek przewrócił się razem z maleństwem...no ale to jest cena za zwrotność wózka....
Jeśli mam polecać to napewno Quinny Speedy SX...wypas:-)
Deltim X-Lander XT-bardzo fajny i w sierpniu ma wejść nowy X-Lander XV ale nie widziałam go na żywo bo dopiero zejdzie z produkcji
Jane Slalom Pro też jest całkiem niezły

Mam nadzieję że pomogłam:-)

Yoka my chyba zdecydujemy się na Implast Bolder 4. Wiem, że to nowy wózek i nie mogę znaleźć opini na jego temat, może Ty mi pomożesz?
Jak fajnie mieć taką specjalistkę :-)

reklama
Ja generalnie nie jestem zwolenniczką trójkołowców....pomimo tego że wózki te są bardzo zwrotne i nie da się tego niczym podważyć to...mają dla mnie jedną ale ważną wadę....ciężko jest mi ją opisać lepiej byłoby ją pokazać ale spróbuje a same możecie to sprawdzić w realu w jakimś sklepie przy obojętnie jakim trójkołowcu....złapcie za rączkę wózka np.prawą ręką z prawej strony rączki i podnieście wózek do góry...założę się,że wózek przewróci się Wam na lewą stronę...miałam taką sytuację u mnie w hurtowni wózek przewrócił się razem z maleństwem...no ale to jest cena za zwrotność wózka....
Jeśli mam polecać to napewno Quinny Speedy SX...wypas:-)
Deltim X-Lander XT-bardzo fajny i w sierpniu ma wejść nowy X-Lander XV ale nie widziałam go na żywo bo dopiero zejdzie z produkcji
Jane Slalom Pro też jest całkiem niezły

Mam nadzieję że pomogłam:-)

O to nawet nie wiedziałam , że może byc tak nie stabilny:sorry:
No to podręcze Cię poradź mi czterokołowca ale niemasywnego a dobrego.:-)

Do góry