Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez z innej beczki. Dziewczyny jakich wkladek chigienicznych uzywacie? Które mogłysbyscie polecic? Ja uzywałam dotychczas naturella albo descreet ale maja jakis slaby klej, po chwili mi sie odklejac zaczyna,
Dziewczyny pisałyście kiedyś o czymś co mieści sie pod łóżeczkiem zamiast szuflady i można kupić to w IKEImożecie wysłać link jeśli oczywiście jest to dostępne na stronie;-)ja nie mogę tego znaleźć.....
dzieki:-)
Madzienka ja te pokrowce nawet widziałam w zwykłych supermarketach, więc po prostu musisz poszukać
Chciałam się pochwalić swoim ostatnim zakupem, bo jestem z tych pajacyków niesamowicie zadowolona m.in. i chyba przede wszystkim z jakościMoże któraś z Mam też się skusi, bo widziałam, że sprzedawca ma je znowu wystawione
))
NEXT NOWE PAJACYKI ŚPIOSZKI 0-3 mies 3 PAK (418340168) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Pozdrowionka i mam nadzieję, że w końcu będą dni, kiedy będziemy w lepszych nastrojach niż ostatnio... Mnie też kompletnie nic się ostatnio nie chce :-(

Ile kupujecie body, spiochow i tych wszystkich innych rzeczy?? Czy moze mi ktoras z was mniej wiecej wyliczyc??I jakie rozmiary??bede bardzo "dzwieczna"