Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Justynka kiedy lecą gotowe na wszystko? Bo kiedys na polsacie o 22:00 a teraz? A ja je uwielbiam nie opusciłam zadnego odcinka a teraz cos chyba się zmieniło.ja tez uwielbiam Dr Housa oglądać ale i Gotowe na wszystko a to leci o tej samej porze i mam zonka![]()
Dziewczyny zamówiłam dla Małej takie nosidełko wydaje się fajne=czy któraś ma też może takie, albo inne?Sprawdza się-podzielcie się opiniamiAlbo może nie kupujecie wogóle nosidełek, bo moga zaszkodzić
Najbezpieczniejsze nosidełko Baby Bjorn 2009 HIT (566465776) - Aukcje internetowe Allegro
Moi znajomi mają takie, jest bardzo fajne. My mamy z fisher price i też superowskie. W szpitalu uratowało mi życie, bo jak nie miałam już sił w rękach, to małą do nosidełka i tak ją fajnie bujało, że zasypiała w nim, a mnie ręce mogły trochę odpocząć od noszenia.
Justynka kiedy lecą gotowe na wszystko? Bo kiedys na polsacie o 22:00 a teraz? A ja je uwielbiam nie opusciłam zadnego odcinka a teraz cos chyba się zmieniło.
Ja właśnie planuję zakupić małej matę. Myślicie że taka będzie fajna?
FISHER-PRICE mata "RAINFOREST'' polecamy (572806453) - Aukcje internetowe Allegro
Przynajmniej takie moje zdanie

Ja właśnie planuję zakupić małej matę. Myślicie że taka będzie fajna?
FISHER-PRICE mata "RAINFOREST'' polecamy (572806453) - Aukcje internetowe Allegro