tygrysek82
Fanka BB :)
tak tak oczywiście butki do tego hehehja tez bede kupowac dwucześciowyi budiki zimowe, bo nasze bobasy beda juz dreptac
![]()

i czapeczka i szaliczek i rekawiczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak oczywiście butki do tego hehehja tez bede kupowac dwucześciowyi budiki zimowe, bo nasze bobasy beda juz dreptac
![]()

i czapeczka i szaliczek i rekawiczki

tak tak oczywiście butki do tego hehehi czapeczka i szaliczek i rekawiczki
![]()

no tak czpka, szalik i rekawiczki obowiązkowo 

18Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:--
-(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???

szczerze to nie mam pojecia, zalezy chyba od firmy, jedne mam na rozmiar 11 inne na 20Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:--

Madzienko wózek super, podoba mi się ten turkusowy.Co kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
Ja wlasnie przegladam oferty w necie, jest tego mnostwo, w sklepach z reszta te a jakie ceny![]()
Moja jeszcze nie ma bucików, bo nigdzie nie ma takiego rozmaiaru, ona ma malutkie nózieJa tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:--
Natalka ma po siostrze kurteczkę i spodnie na szelkachCo kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
Ja wlasnie przegladam oferty w necie, jest tego mnostwo, w sklepach z reszta te a jakie ceny![]()
a jak się zmieści to jeszcze i jednoczęściowy kombinezon ma ale ciężko to widzę bo ona tłuścioszekw zależności od firmy od 18 do 20 ale ja się kieruję prostą zasadą że kupuje buciki wg wkładki wewnętrznej. Ostatnio kupowaliśmy na 12-13cm więc na zimę pewnie tak 14-16Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:--

Co kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
jakoś mi się wydaje że taki jednoczęściowy będzie dla maluszka wygodniejszy... chociaż teraz już sama nie wiem, widzę że większość dwuczęściowe kupuje... no zobaczymy jeszcze, ale myślę że w październiku trzeba już kupić, bo w listopadzie może być już zimno.
Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:--

jeszcze nie kupowaliśmy bucikówA jaki rozmiar ubranek nosi teraz Bartuś? Ja myślę że kombinezon powinien byc tak jeden góra dwa rozmiary większy żeby mógł się swobodnie ruszacJa mam większy problem z rozmiarem, Bartek ma teraz 72cm i nie wiem czy kupować na 74cm czy na 80cm![]()