reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy

reklama
My kupilismy takie buciki Timberland - Toddler 6 Inch Premium Waterproof Boot rozmiar 5, czyli chyba 21?? i tez ma troche zapasu i sama nie wiem, ale mysle sobie, ze to jeszcze na kilka miesiecy, wiec chyba dobrze, ze troszke wieksze? Pozatym moj ma kosmiecznie wysokie podbicie i w zadne inne nie weszla mu nozka, jak tak dalej pojdzie bede musiala mu robic buciki na zamowienie:sorry::-D

Co do bramki to my nie mamy, bo nie mamy schodow:-D:-D Wiec nie pomoge:no:
I wczoraj jeszcze kupilismy taki pchacz, jezdzik http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Activity-Toys/Bruin-Play-and-Ride-Walker(0011273)

super sprawa, maly zachwycony i taki garnuszek http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Activity-Toys/FisherPrice-Laugh-and-Learn-Cookie-Shape-Surprise(0024882)

ale maly jeszcze nie czai, jak to wrzucac:-D:-D

zastanawiałyście się może już nad prezentami świątecznymi dla maluszków i rodzinki?
kurcze bo jak zwykle mam kłopot:( nie wiem co kupić a trzeba rozłożyć wydatki żeby za dużo kasy na raz nie trzeba było wydać.
a jeszcze synio ma roczek 18 grudnia i te\z nie wiem co kupić tym bardziej ze ma starsza troszkę siostrę i ona ma dużo zabawek i on może bawić się nimi a nie ma sensu kupować takich jak już sa:(

zastanawiałyście się może już nad prezentami świątecznymi dla maluszków i rodzinki?
kurcze bo jak zwykle mam kłopot:( nie wiem co kupić a trzeba rozłożyć wydatki żeby za dużo kasy na raz nie trzeba było wydać.
a jeszcze synio ma roczek 18 grudnia i te\z nie wiem co kupić tym bardziej ze ma starsza troszkę siostrę i ona ma dużo zabawek i on może bawić się nimi a nie ma sensu kupować takich jak już sa:(

Żania mam podobny problem pytalam dziewczyn na intymnym ale mi nie odpisaly:sorry::sorry::sorry::sorry:moze Tobie pomoga to ściągnę pomysły:laugh2::laugh2::laugh2:

Żania mam podobny problem pytalam dziewczyn na intymnym ale mi nie odpisaly:sorry::sorry::sorry::sorry:moze Tobie pomoga to ściągnę pomysły:laugh2::laugh2::laugh2:
wiem tylko co mężowi kupie takie krzesło do kompa bo zawsze o takim marzył a szkoda mu było kasy a że przez jakiś czas odkładałam kasę na ten prezent to mogę sobie na niego pozwolić:)
Easy Leather-Faced Chair Black, Leather and Manager's Chairs, Executive Seating, Seating, Furniture - Staples
mojej mamie szlafrok
teściowej ze lubi czytać to książkę i jakaś bluzkę, bo ona sobie nie kupi bo drogie i szkoda kasy zresztą ma jakieś bluzki sprzed 40 lat:)
szwagierce kupimy kolczyki wisiorek z łańcuszkiem srebrny i słodycze bo ona lubi a chuda jak szczypior
Swojej Babci kupie sweterek
tylko kłopot mam z dziećmi nie tylko swoimi, Gracek 4lata, Wiki 5 lat, Dawid 7 Kacper 5 nie mam pojęcia co im kupić:((((
dodam jeszcze ze nie wiem tez co Synciowi na roczek kupimy bo ma tuz przed światami 18 grudnia.

Na Mikołaja dostana słodycze.

Madzienka a Ty już coś wymyśliłaś?

wiem tylko co mężowi kupie takie krzesło do kompa bo zawsze o takim marzył a szkoda mu było kasy a że przez jakiś czas odkładałam kasę na ten prezent to mogę sobie na niego pozwolić:)
Easy Leather-Faced Chair Black, Leather and Manager's Chairs, Executive Seating, Seating, Furniture - Staples
mojej mamie szlafrok
teściowej ze lubi czytać to książkę i jakaś bluzkę, bo ona sobie nie kupi bo drogie i szkoda kasy zresztą ma jakieś bluzki sprzed 40 lat:)
szwagierce kupimy kolczyki wisiorek z łańcuszkiem srebrny i słodycze bo ona lubi a chuda jak szczypior
Swojej Babci kupie sweterek
tylko kłopot mam z dziećmi nie tylko swoimi, Gracek 4lata, Wiki 5 lat, Dawid 7 Kacper 5 nie mam pojęcia co im kupić:((((
dodam jeszcze ze nie wiem tez co Synciowi na roczek kupimy bo ma tuz przed światami 18 grudnia.

Na Mikołaja dostana słodycze.

Madzienka a Ty już coś wymyśliłaś?

Ja na pewno kupiek książke ciężarnej szwagierce:tak:siostrze perfumy, ciotecznej bizuterie, 5-latkowi klocki lego, ciotkom kosmetyki, ale mam problem z 17-latkiem, interesuje sie siatkowka co mozna mu kupic...??

Żania
chyba na twoich fotkach widzialam krzesełko-uczydełko zgadza sie, zadowolona jestes z takiego zakupu, warto to dziecku kupic???:sorry::sorry::sorry:

Madzienka tak zadowolona jestem nie tylko ja ale i córcia 2letni i teraz Benjaminek mną radochę jak krzesełko gra śpiewa i mówi:) moje krzesełko jest starszej wersji teraz już widziałam nowe ciekawe czy są inne piosenki???

a temu siedemnastolatkowi może jakaś płytę z muza którą lubi, koszulkę albo ksiazke

reklama
Madzienka tak zadowolona jestem nie tylko ja ale i córcia 2letni i teraz Benjaminek mną radochę jak krzesełko gra śpiewa i mówi:) moje krzesełko jest starszej wersji teraz już widziałam nowe ciekawe czy są inne piosenki???

a temu siedemnastolatkowi może jakaś płytę z muza którą lubi, koszulkę albo ksiazke

Myslalam wlasnie o jakiejs koszulce, albo plycie, musze jego siostre podpytac:-D:-D:-D

Do góry