• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

reklama
Teraz to tu hiciorek jakos od zeszlego roku.A brzuszek wysmienicie chowa wiem bo opona zimowa nie zostala u mnie wymieniona :-D :-D

Wpadlam sie wyzalic:-(Musze kupic buty adidasy czy cos tam sportowego ale tu nic nie ma.Zjezdzilam juz wszystkie sklepy w okolicy i nic albo beznadziejne modele jakies albo cena 150 euro no powalilo ich na glowe chyba!Jedyna nadzieja w Graz ale tam to caly dzien mi potrzeba a Jacek ostatnio robi w soboty :-(Przeciez nie bede chodzila 3-4 razy z psem w szpilkach bo za kretyna mnie wezma a i nie wszedzie w obcasie mozna pojsc:-(
No i juz mi ciut lepiej :-)ale dalej butow brak :-(

hejak może wy mi pomozecie? musimy kupic małemu nowy fotelik do samochodu, wybrałam taki
CHICCO FOTELIK MAX 3-S, 9-36 Kg- 3 KOLORY WYS 12H (381311397) - Aukcje internetowe Allegro

co o nim sadzicie, czy może któraś z was ma taki? nie chodzi o wygląd ale czy spełnia wszystkie wymogi? Mi się wydaje ze tak, ale szczerze to się na tym nie znam. No i cena fajna, ale to tez bez znaczenia. Chodzi mi o to, ze to fotelik na długo i czy jest odpowiedni?

Jak dla mnie to brak pasow go odrzuca.Do 4,5 roku (jak dobrze pamietam) to musza byc pasy dodatkowe.Wiadomo ,ze jeszcze wysokosc dziecka sie liczy.Pasy 5 pukntowe to podstawa szczegolnie jesli sie jezdzi duzo.

Ostatnia edycja:
o ja tez nie słyszałam zeby dodatkowe pasy były potrzebne, porozgladam się nadal i może inny upatrze, mój Maksiowy wysoki jest jak na swój wiek. Dlatego musimy kupic nowy fotelik.
Patrzcie nadal może cos jeszcze wypatrzycie!

reklama
Tu chodzi o bezpieczenstwo a i przepisy mowia jasno jak ma pas przechodzic i tad.Normy bezpieczenstwa wykazuja,ze foteliki z pasami 5 pukntowymi sa najbezpieczniejsze do 4,5 roku mniejwiecej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry