reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
U nas w Tczewie. Sklep RAJ DZIECKA. Są 3 sztuki. Ja mówiłam Pani,ze przyjdę w poniedziałek, Pani mówiła,ze raczej nie wykupią.

Te bodziaki rozpinane z przodu i w kroku bardzo fajne są. Też muszę ich poszukać. A koszulki bawełniane wiązane kupujecie? Ja myślałam o nich na początek dopóki się pępek nie zagoi bo można je podwinąć trochę i nie urażają kikuta. Potem to na 100% na body przejdę. Będzie więcej noszenia a body nie wyjdzie z śpiochów i gołego ciałka nie będzie widać za każdym razem po podniesienu dzidzi.

Ja zaopatrzylam sie w kilka koszulek wiazanych na boku - tez slyszalam, ze sa najlepsze na poczatek. A potem oczywiscie body :)

Priscilla pisze:
a patrzylas na Deltima Voyagera Easy? Ma znacznie wieksze kolka

Tak, tylko Voyager Easy jest troche innym typem wózka, mi bardziej odpowiedaja te wilofunkcyjne które maja na początek gondolke a nie nosidełko :) Ale ja już taka pokręcona jestem :) :)

Lidyjka super ZAKUPKI :)

Ale dzisiaj idzie produkcja postów  ;D

Jeśli chodzi o ciuszki to mam ich mnóstwo ;) Właściwie tylko jakiś jeden czy dwa kaftaniki by się przydały.
Do tego jeszcze koleżanki mi obiecują, że dadzą jakieś ciuszki po swoich maluszkach, więc w ogóle się nie przejmuję :)
Niestety nie mam jeszcze łóżeczka i materacyka... I inne gadżety jak laktator, nożyczki, garnki, butelki... Oj długa lista :/

udało mi się na momencik wepchnąć do kompa więc się tylko pochwale, kupiłam dwa bodziaczki dziś z długim rękawkiem takie zapinane z boczku :) i prześliczny sweterek "wojcik" za połowe ceny :)

;D

a my zamowilismy kolderke do wozka i rozek kremowy w zyrafki:) sliczniutki
juz nie moge doczekac sie jak dojdzie w pon maja wysylac paczke:):)

reklama
ja mam indentyczny rożek :D tzn nie widziałam go jeszcze bo czeka na mnie w domku w Warszawie :)
ostatnio zauważyłam, że jeśli chodzi o dzidziowe szmatki, to trzeba uważać na aukcjach na ceny - ludzie sprzedają np nowe kompleciki h&m za prawie 50zł, kiedy można kupić je w sklepie za niecałe 30... znalazłam też taki sam sweterek jak wczoraj kupiłam "wójcik", ja zapłaciłam 24zł (przeceniony z 48), a na aukcji można kupić za 40zł... do tego zawsze dochodzą koszty przesyłki! ciekawe ile jeszcze taki rzeczy możnaby znaleźć na aukcjach, przeceny w sklepach, a na aukcjach próbują zarobić o!

Do góry