Cynamonka
Fanka BB :)
Dziewczyny, chcę Wam zaproponować nowy wątek. Napiszcie, czy myslicie już o zakupach dla maleństwa, a może juz coś kupiłyście z czego się bardzo cieszycie. Czy wierzcie w zabobony i przesądy, czy też ludowe mądrości nie wpływają na wasze decyzje. A może kupiłyście coś dla siebie. Coś co pomaga znaleźć się w nowej sytuacji? A może są jakieś produkty, które warto polecić. Piszcie, piszcie....
Ja zaszalałam i kupiłam stanik, bo piersi ciążyły mi juz jak dwa kamienie. Fajny, na szerokich ramiączkach, taki mamowy Powoli myślę też o kremach przeciw rozstępom, bo jakoś nie ufam w elastyczność mojej skóry
A przesądna jestem średnio i dzidziusiowi kupłam pistacjowe śpiochy w baranki. Nie mogłam się oprzeć. Na razie na tym poprzestanę, ale mimo to lubię buszować w internecie w poszukiwaniu fajnych rzeczy dla maleństwa.
Allle się rozpisałam... Czekam na Wasze pościki
Pozdrawiam
Ja zaszalałam i kupiłam stanik, bo piersi ciążyły mi juz jak dwa kamienie. Fajny, na szerokich ramiączkach, taki mamowy Powoli myślę też o kremach przeciw rozstępom, bo jakoś nie ufam w elastyczność mojej skóry
A przesądna jestem średnio i dzidziusiowi kupłam pistacjowe śpiochy w baranki. Nie mogłam się oprzeć. Na razie na tym poprzestanę, ale mimo to lubię buszować w internecie w poszukiwaniu fajnych rzeczy dla maleństwa.
Allle się rozpisałam... Czekam na Wasze pościki
Pozdrawiam