reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:):)

Pola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! :-) :* To co ?! koniec bycia dwudziestolatką ;-) :-p :-) trójeczka na poczatek wskoczyła ?! :-)
Ja na seksik cały czas mam ochotkę :-) - tym większą jak pomyslę o połogu , gojeniu ranki i związanej z tym abstynencji :dry: :baffled:

reklama
Pola gratulacje z okazji urodzin, wszystkiego naj, zielonych świateł na skrzyżowaniach, po porodzie małego rozmiaru ubrania, pomyślnego rozwiązania, miłego na dzidzie czekania, dużo mężowego ściskania i co tam tylko sobie życzysz... :-) :-D :wink: :happy:

Pola wszytkiego NAJ---------......:-) :-) co sobie tylko wymyslisz...
a z tymi brodawkami to jest wyzut oksytocyny dlatego !! ale coz mozna chciec a czasem to chodzenie po schodach seks i inne sparwy nie pomoga jak dzidzi sie tam dobrze siedzi.....
Cynamonak ja tez mam szyjke na 1,5cm lekko rozpulchniona czy jak ja tam nazywaja dzidzia glowka w dol i napiera brzuszek nisko ale terminu mi nie przsuneli:confused: zobaczymy ja u siebie staiwam na poczatek listopada koniec pazdziernika:baffled: :-) :-)

A zapomnialam po co zaczelam pisac dzis wchaczylam niezla promocje w tesco zoabaczcie u was Jelp plus plyn do plukania 5kg 1l plynu za 45zl. po przeliczeniu stwiedzilam ze sie oplaca i zakupilam to swinstewko;-) ale na reszte nie moge narazie patrzec...

Ja ostatnio w Geant kupiłam płyn Lovella za jakieś 18zł, półtora litra a godzinę później w hurtowni artykułów dziecięcych widziałam ten sam za 29,00zl. Tu obniżą a tam skroją, cholera jak się trzeba pilnować.

pimboli-blustr.gif
Pimboli_pack.gif
To ja też się dołącze do życzeń urodzinowych dla Poli - gorące buziaki, spełnienia wszystkich marzeń, przede wszystkim (na czasie) szybkiego i bezbolesnego roziązania :-) , obyś zawsze była otoczona wielką miłością od najbliższych Ci osób.

:happy2: No to trzy cztery ...STOOOOOOOOOOOO LAAAAAT STOOOOOOOOO LAAAAAT NIECH ZYJE ZYJE...I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ.....a moze po Goralsku?

Pola zycie zaczyna sie w 30 roku zycia. Duzo zdrowia i cierpliowosci w byciu mama! I wszytkiego co masz na liscie zyczen ;-)

POLA kochanie- wszystkiego naj!!!! niech ci sie spelni czego sobie tylko zyczysz....

Co do sexu...eeee troszke to chore ale ja chyba nigdy nie bylam taka "potrzebujaca". I co racja to racja- polog przyniesie za soba 6 tyg. totalnej abstynencji wiec tak na zapas hehehe.....
O tych brodawkach postaram sie pamietac...
Wiecie moja dzidzia to taka jakas "okazyjna".... wyprodukowana na hawajach w czasie wakacji ( 7 marca) , implantacja - calkiem widoczna i czerwona w dniu a wlasciwie w noc moich urodzin - 16 marca. test zrobilam w pierwszy dzionek wiosny..... wiec moze mi sie dzidzi na swieto dziekcynienia jak indyk urodzi heheheh.

reklama
pola wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i masy kasy oraz jak najwiecej przespanych nocy jak dzidzia sie urodzi ;-)
ja tez nic nie slyszalam o tym zeby ochraniacz na lozeczko byl niebezpieczny :eek:
co do seksu to mi tez jakos niebardzo sie chce czuje sie tak ociezala ze historia a co do przyspieszania to gdzies wyczytalam ze faktycznie seks w poznej ciazy przyspiesza rozwiazanie
moj gin stwierdzil u mnie rozwarcie na 1 cm jednak wszystko jest zamkniete wiec nie ma nebezpieczenstwa to samo mialam z paula w ciazy wiec chyba tak jakos sie u mnie sklada :-)

Do góry