reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Karolla wygląda OK. A co do 3 kolowca to widziałam w sklepie jak pani sie meczyła z takim, że by podjechac - musiala tylem i tak bylo ciezko

reklama
Akurat jeśli chodzi o wage to nie robi mi to różnicy nie musze go wnosić nigdzie zostawiam go w klatce i spokój
ale chce żeby był stabliny no i dladrugiej dzidzi wystarczył (jeszcze jednej nie mam a już o kolejnej mysle :D)

Właśnie dlatego nie chce 3 kółek szczególnie zimą bedzie trudno podjeżdzać !!

Jadę dzisiaj po pracy zobaczyć na własne oczy to cudo i pomacać
mam nadzieję że mnie sprzedawczyni nie odstraszy jak Izabelli ;D

Ja się przymierzam do zakupu wdzianka z 9fashion na jesien takie fajne jeansowe!!
W sobote jadę do jednego nowego sklepu bo mi tesciowa oznajmiła że coś nowego z ciuszkami dla ciężarnych
się otworzyło!! Jak coś kupię to wrzuce fotki!!

A ja wlaśnie dostalam spodenki z allegro i są super. Wreszcie jakies wygodne ubranko na moj brzunio. tylko jeszcze gumeczkę musialam sporo sciągać :laugh:

Jestem w bojowym nastroju :D w ogóle powiem wam że sie strasznie pyskata zrobiłam przez tę ciąże
hi hi niby słodka blondyneczka alejak mi ktoś zajdzie za skórę to >:D >:D >:D

reklama
Do góry