reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Ależ udane zakupki. I jedne i drugie butki. No i ubranka dla Olci

A ja się pochwalę, że zakupiłam sobie spódnicę i nawet w niej już 2 razy chodziłam (a to u mnie rzadkość)

reklama
Dziusia ja nie mam pojęcia ::)

Karola dawaj dawj foty :)
Widze ze lutówki zaczely chodzic w spodnicach (ja, Antares teraz Karola). Ja nawet w poniedziałek byłam w spódnicy w pracy, a dodam ze pracuje tam juz ponad 5 lat ;D

Babeczki, zakupy rewelacyjne! I te dzieciowe, i te dorosłe.
I ja dołączam do spódnicowych, mąż się cieszy :) bo za gorąco na długie gacie, a porządnych krótkich jeszcze się nie dorobiłam. Dziś oglądałam śliczne spódniczki i już, już miałam kupić... i wyszliśmy w końcu ze sklepu z koszulą i podkoszulkiem dla męża :)

no i ja tysz się przeprosiłam ze spódnicami, ostatnio na allegro se kupiłam 3 :D

113260920

113807401

113455248

reklama
Do góry