reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

DIE mnie też się podobaja te dwie pierwsze :)
ja do szpitala dostałam w spadku od szwagierki i do porodu i do karmienia byle jakie ale to tylko na jeden raz :)

Edit:

ta 3 super ale do domu a nie do szpitala :) ja mam staniki do karmienia Alles i jestem zadowolona :)

reklama
E tam Die pewnie ze sie nadaje, zaraz wkleje w jakiej ja mam zamiar paradowac, jedynie cienki szlafrok na nia i nie widze problemu.

jedna Slipdress maat S - XL - Slipdresses & babydolls - Nachtmode

i druga spokojniejsza Nachthemd Ruby - Alle nachtmode - Nachtmode

i przymierzam sie jeszcze do tej Slipdress lace - Slipdresses & babydolls - Nachtmode

Zastanawiam sie tylko w co sie wystroic na sam porod, w sensie co jest najbardziej praktyczne i komfortowe. Pierworodnego rodzilam w cienkim golfiku w ktorym przyjechalam, a pozniej w sammym staniku bo bylo taaak goraco. Teraz chcialabym byc lepiej przygotowana.

Ostatnia edycja:
uuuuuuuuuuuuuuuuuu paulinke hunke muller przelecę jeszcze cude te koszulki a ja mam karte stałego klienta z rabatem sprym - zuplenie zpamnilam ze przecież tam takie sliczne rzeczyska sa:D

co do pordu tez mam ten probmle- nastawiam się na porod w wodzie ....no to może gora od stroju kąpielowego :D

Agnieszkaala generalnie bym sie z toba zgodzila, ale zakladam ze szpitale w Niemczech funkcjonuja podobnie jak w Belgii. Co oznacza 100 proc intymnosci, 0 niezapowiedzianych wizyt, korowodow i obchodow (no chyba ze w szpitalach klinicznych i sie na to zgodzilas), zadnych ksiezy i innych przedstawicieli religijnych o 6-7 rano, no chyba ze zamowisz wizyte, ale na ta tez mozesz sie umowic. No i pokoje glownie jednoosobowe, a jesli nie to z solidnym parawanem. Dlatego ja tam w tej 3 nie widze problemu, byle samemu sie dobrze czuc:tak:.

generalnie w de się w piżamach tylko spi w nocy0 w dzień o szpitalu lazi się w ubraniu :) moje typy :
pastella.jpg mniej "lubieżna"

rene.jpg w dalszym ciągu ta lubieżna:p (zakladajac ze sluzyc ma do spania- to wydaje mi się tez dużo wygodniejsza niż ta powyżej)

letizia.jpgoraz typ męża - zwariował - bo myslam ze powie ze w tej szarej to "nie mogę się wystawiać na widok publiczny" a tutaj taki typ

Załączniki

• pastella.jpg
    pastella.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 50
  • rene.jpg
    rene.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 49
  • letizia.jpg
    letizia.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 61
Mi się najbardziej podoba szara potem czarna i na końcu różowa.
Czy kobieta nie może czuć się i wyglądać sexi po porodzie? Przecież nago nie chodzi, a na korytarzu i tak ma szlafrok. Nie dajmy się zwariować. Perle jestem ZA

reklama
Do góry