reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

Dzisiaj po wyjściu ze szpitala zahaczyłam o Empik, by wcześniej kupić mamie na urodziny prezent i się już potem nie forsować i przy okazji wstąpiłam po drodze do 5-10-15. Oba sklepy na szczęście na parterze, więc weszłam i zaraz wyszłam. Upolowałam z promocji bluzę polarową dla Malutkiego na nagrodę, że był grzeczny i wytrwały w szpitalu. :)

Bluza Polar Niemowlęca 5G2403 - 5.10.15
original.jpg

Załączniki

• original.jpg
    original.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
My zdecydowaliśmy się na ten wózek baby-active-elipso-wante_4897.jpg na żywo wygląda o wiele lepiej. Jest bardzo leciutki. Mam nadzieję, że będę z niego zadowolona.

A nad łóżeczkiem jeszcze się zastanawiam albo Łóżeczko ciemne.jpg albo Łóżeczko jasne.jpg i w zależności które wybierzemy to dopasujemy sobie mebelki na wymiar.

Paulinek ta pościel jest świetna! bardzo mi się podoba.

Załączniki

• baby-active-elipso-wante_4897.jpg
    baby-active-elipso-wante_4897.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 64
  • Łóżeczko ciemne.jpg
    Łóżeczko ciemne.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Łóżeczko jasne.jpg
    Łóżeczko jasne.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 45
Paulinek, świetna pościel. Gustowna. Obok zieleni lubię takie śliwkowe, fioletowe barwy.

Kamcia, mnie też podoba się jasny wariant. :) Może dlatego, że gustuję raczej w jasnych tonacjach, ale wybierz kolor, jaki Ci się najbardziej podoba.

och Paulinek- ja się w ogóle nie dziwie że się skusiłaś na tę pościel- boska!!!!!!! (oczywiście ja bym dokupila baldachim- wiem wiem zbieracz kurzu niepotrzebny i takie tam- ale jest piękny no i nic więcej mi nie trzeba:p)

Joasia ale super ta kurteczka- uwielbiam takie kapturki z uszkami- i śliczny kolorek :)

Kamciu mnie też bardziej podoba się jasne łóżeczko- ale ja też jestem z tych co lubią białe mebelki :) aczkolwiek to drugie ma szuflade- co jest dużym plusem :) wózek superaśny- a no i ładny kolorek taka latte machiato :)

Szyszunia- gratulacje z okazji poznania płci!!! Mieszko:)- ja jako wielbiciel imion rzadszych i trochę w stylu retro- jestem zachwycona:) super!

reklama
Paulinek prześliczna ta pościel
joanna153 ale słodka bluza :D
Kamcia fajny ten wózek, a co do łóżka to zależy który bardziej pasuje do ogólnego wystroju, jak oba to mi bardziej podoba się to jaśniejsze
Pieknaszyszunia gratulacje ! kolejny hot dog do schrupania :-D

Do góry