reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy :)

Die, przepiękny ten komplecik...gdzie kupiłaś i dlaczego tak drogo:-D hehe...długo trzeba czekać na taką śliczność? Ojjj chciałabym też taki komplecik!!!!!

reklama
Kamcia ja mam pościele 100x135 ;) mi sie to lozeczko które wybralas podoba baaardzo:) poscielka ktora wybralas tez śliczna ;)

Pieknaszyszunia sliczne zakupy;) fajne ciuszki !!!

Karoola ja materac mam razem z lozeczkami pianka gryka kokos. Sama juz nie wiedziałam który lepszy czy sama gryka kokos, ale jak w komplecie jest ten pgk to biorę ten ;)

Die śliczny ten komplecik co kupiłas !!!! Juz sie nie mogę doczekać zdjecia grocha w tym;)

dziewczyny ja znalazłam tę babeczke na bb- mam ją na fb - mi to zrobila w 3 dni???- napislam jej mniej więcej jak sobie to wyobrażam jakie kolry bym chciała- ona wyslala mi linki do włóczek zebym wybrala dokładnie takie odcienie jakie chce- zamówila włóczki i gotowe:) zaplacilam za czapeczke i koc 90 zł plus przesylke - strasnzie mi się podoba
daje wam lika do tej pani i polecam- https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts

Coś mi się wydaje Die że dzięki Tobie ta Pani zrobi niezły biznes :-)
Kamcia już znalazłam tego sprzedawcę i spodobała mi się pościel do sypialni dla mnie i Męża :-D Dziękuję :tak:

_8082903.jpg_8082904.jpg_8082905.jpguwaga chwale się wczorajszym zakupem :D od razu humor lepszy wózeczek jest używany ale w stanie idealnym, w ogole nie zniszczony. Pierwszy pojazd juz jest i czeka na Oliwiera . :-):-):-)

Załączniki

• _8082903.jpg
    _8082903.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
  • _8082904.jpg
    _8082904.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 65
  • _8082905.jpg
    _8082905.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry