Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wendy, świetna ta wanienka! Na wyjazdy super, można wziąć ze sobą i nie kombinowaćTo moze niesmialo zaczne - polecam Wam ta wanienke sama uzywam juz 2 lata i u nas sie sprawdza zajmuje mega malo miejsca
Link do: Stokke® Flexi Bath® | Pokój dziecięcy | Stokke
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle Stokke ma pomysłowe produkty i designerskie wózki (Stokke Xplory), Młoda jeździła 10 lat temu to był szał, teraz tego pełno i już nie budzi takich kontrowersji. BTW nie mogę się już doczekać wątku wózkowego, bo ja... maniaczka jestem
) sztuk. Już mi mózg paruje od nowości, które obecnie są na rynku 

Ja zastanawiam się nad wózkiem bebetto-luca prawdopodobnie... A w ogóle to ciągle przeglądam używane... Niestety dla mnie wydać ok 2000 na wózek to strasznie dużo kasy... Szukam więc alternatywy... Może kiedyś znajdę![]()
Ja zielona w temacie, może macie od razu jakieś polecenie wózka zgrabnego (w sensie nie Wielka kobyła) i maksymalnie lekkiego? Bo mi się właśnie szykuje jak co noszenie.
Musisz uściślić, nowy czy używany, trzy czy cztery kółka, siedzisko w spacerówce rozkładane normalnie czy kubełkowe, do jakiej kwoty. Wybór jest ogromny, dlatego wiem, że ja nie wytrzymam tylko z jednym wózkiem