reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny, a znacie jakis inny proszek niz Lovela? Bo ja znam w dumie tylko ten, a niespecjalnie mi odpowiada ten zapach...

Ps. W jakiej temp powinnam wyprać ubranka używane, a w jakiej nowe?
Sorry, bo moze głupie pytania, ale wiecie... pierwsze dzidcko ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny odnośnie termometru to kupiłam ten

Link do: Termometr bezdotykowy Microlife, NC 150 - Sprzęt medyczny | AptekaGemini.pl

Doradzony przez rodziców farmaceutów, ktorzy takiego tez używają dużo go się sprzedaje i nie ma reklamacji, do tego 5 lat gwarancji

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aha mamy go teraz, moze byc. Ale zdecudowanie fajniejszy-pewniejszy byl breuer, ktory nagle po 5 latach sie nam popsul. A jego nastepca mial slabe opinie

Dziewczyny, a znacie jakis inny proszek niz Lovela? Bo ja znam w dumie tylko ten, a niespecjalnie mi odpowiada ten zapach...

Ps. W jakiej temp powinnam wyprać ubranka używane, a w jakiej nowe?
Sorry, bo moze głupie pytania, ale wiecie... pierwsze dzidcko ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Proszek jelp wg mnie nie na zapachu:)
Ja piore nowe w 60, część osóbh pierze tak jak metki wskazują. Używane 90

Czy któraś z was kupiła może rożek z wkładem kokosowym z motherhood? Chodzi mi o to czy jego grubość będzie ok na lato i jaka rolę spełnia ten wkład kokosowy? On usztywnia bobasa w środku żeby łatwiej było go złapać czy o co chodzi?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam rożek motherhood z wkładem, baaardzo polecam, bo byłam w sklepie osobiście, dotykam wiele rozków i ten był najcieńszy, taki na lato. Wkład kokosowy się przydaje, bo prościej dzidziusia wziac, szczególnie jak rodzic niedoswiadczony:) ten wkład nie jest twardy jak deska, tylko giętki.
Ps. Ten wkład jest wyciągany i jak już się go nie chce, to wyciągamy i mamy miękki rożek.

Ja też polecam ten rożek z wkładem kokosowym. Najlepszy na pierwsze chwile z Maluszkiem oraz gwarantuje większą pewność w trzymaniu Dzidziusia przez swiezo upieczonych dziadków (mój Teściu z Teściowa tylko w tym rozku brali Jage na ręce, a i mojej mamie było zdecydowanie wygodniej)

reklama
Ja kupiłam rożek motherhood z wkładem, baaardzo polecam, bo byłam w sklepie osobiście, dotykam wiele rozków i ten był najcieńszy, taki na lato. Wkład kokosowy się przydaje, bo prościej dzidziusia wziac, szczególnie jak rodzic niedoswiadczony:) ten wkład nie jest twardy jak deska, tylko giętki.
Ps. Ten wkład jest wyciągany i jak już się go nie chce, to wyciągamy i mamy miękki rożek.
Dokładnie tak jak pisze Pola, też kupiłam ten rożek i będę czuła się pewniej podnosząc malucha jak będzie jakieś usztywnienie :) Rożek bardzo przyjemny :)

Do góry