reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

reklama
W szpitalu w którym planuje rodzić, dziecko jest przy mamie i są swoje ubrania. Trochę się już boję, np wiecie jak to przy pierwszym dziecku. Co do ubranek to myślę że w tych szpitalach jest gorąco i jeszcze lipiec. Nawet jakby był chłodny to i tak będzie ciepło. Planuje body z długim rękawem i polspiochy . Ewentualnie pajace. A na wyjście się przykryje. Tylko u mnie najmniejszy rozmiar 62.
Też mi się xlander podobał dopóki go nie zobaczyłam na żywo, niestety jest za mały ;(

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jak wszystko dobrze i bez problemowo pójdzie to po 2/3 godzinach do domu..
My z synkiem zostaliśmy 2dni na kontroli w szpitalu( 2 dni wcześniej odeszły mi wody) i przez te dwa dni polozne w szpitalu robiły wszystko..nawet w środku nocy..Jeśli dzieciaczki zaczynały plakac (leżały cały czas przy mamie) to mieliśmy przycisk i dzwoniłysmy a polozne się zjawialy..To był czas jak twierdzą żeby odpocząć i nabrać sił..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia czemu w szpitalnych goraco oni tam normalne ubranka maja:D takie jak i my.Czasem chlopcu sie trafi rozowe a dziewczynce autko ale ogolnie to normalne ubranka.
Poza tym takie dziecko na poczatku potrzebuje duzo ciepla ono wyszlo z brzucha gdzie ciagle jest bardzo cieplo nawet jesli w sali bedzie 25 stopni to dla noworodka to nie jest duzo.

Dotarły ostatnie opaski [emoji38] te można wiązać w dowolny rozmiar bo to po prostu pasek materiału.

1491326895-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka nie w szpitalnych ubraniach goraco tylko w szpitalu ogólnie :) dla mnie byłoby super jakby ktoś się opiekował bardziej dzieckiem ale chyba tak teraz nie ma w większości szpitali.

Misja a to zle przeczytalam:-) z tego co orientuje sie to w moich okolicach dalej tak jest a sprawdzalam 3 szpitale.
W styczniu siostry synek lezal w ligocie bo mial zoltaczke i tez normalnie polozne przebieraly raz jedna go ubrala calego na rozowo bo zamiast Wiktor przeczytala ze to Wiktoria.Tylko nie wiem jak siuska nie zobaczyla:D

Monti super mi tez doszly ale Twoje ekstara sa:-) za takie pieniadze to mozna miec ich mnostwo

Ostatnia edycja:
Dziś pod szpita,em stoję a tam chinka z dzieckiem na rękach w krótkim body i to wszystko! Pizdzialo jak nie wiem, my sami w kurtkach, wiatr.. Ona w ogóle wyglądała jakby uciekała ze szpirala z tym dzieckiem.. Dramat normalnie..

My kosmetyki minimum. Tylko Weleda. Do pupy linomag zilony. Ale dużo dodatków kupuje, bo nie mogę iść od tak do sklepu po nie.. Niestety.

U nas zostało krzesełko, fotelik i cześć leków plus bujaczek. Jeszcze uszyć troche trzeba i ciuszki.

Monti śliczne to opaski :)

reklama
Ciekawa jestem czy jest jeszcze jakaś co nic nie kupiła. Ja dzisiaj byłam w Rossmannie i kupiłam kosmetyki na promocji i podkłady. Do tego dostałam pajacyk od koleżanki i dwa smoczki i łańcuszek do nich z sówka. No i zamówiłam dwa rożki w przerażającej cenie 15pln sztuka ;)

Do góry