reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

I zapomniałam wkleić haha:

Żaden z tych co wcześniej wrzucalam nie przypadł Ci do gustu?
1777.jpg

Załączniki

• 1777.jpg
    1777.jpg
    164,5 KB · Wyświetleń: 526
reklama
Przypadł - super [emoji3]. Dzięki Lilith [emoji8].

Ja mam parasolke po Jadze (fakt minie zaraz 7 lat odkąd ją mam) Delti Dot., ale trzymam ją, bo mi się spisała rewelacyjnie, a że Jaga do tego była mega klockiem, a nie wiadomo jak to Bobo będzie się rozwijało w cm i kg, to.. Póki co, za żadnym się nie rozglądam.
Z pewnością do parasolki przejdziemy ok. maja 2018. Do tego czasu chciałabym korzystać ze spacerówki na stelażu po gondoli.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

aga_k_m dla mnie obecny roan to póki co najsilniejszy kandydat, szczególnie w wersji bass soft. Z tego co czytałam to gondola w tym wózku ma ponad 80 cm długości wewnątrz.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga no to ciężkie wybory przed Tobą.
Sprawdzonej spacerówki należy się trzymać, nawet jak ma swoje lata a samemu ma się spore wymagania.

Zrobiłam listę, wyjelam stare ubranka i juz się rozglądam za reszta, powolutku wszystko, tym bardziej, że w okolicy lutego odbieram auto i równocześnie musze odkładać na depozyt.

Ja miałam maritę - będę nią jeździć i z drugim :) nie do zajechania wózek. Chociaż spacerówkę już kupię inna - lżejszą:)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Obczailam tez dwa podobne do siebie wózki. Caretero compass i chicco Urban. Kusi mnie opcja funkcjonalności tych opcji i cena. Wiece cos na ich temat??

Niestety AAggAA - nie znam tych wózków. Ale przyjrzę się im [emoji5].
Dla mnie wielkość gondoli i koła są najważniejsze. Do tego spacerówka musi mieć dobry wygląd (bo też będę korzystała z niej przez kilka miesięcy zanim przeniesiemy się do parasolki).
W poprzednim moim wózku gondola była super, ale wersja spacerowa doprowadzala mnie do obłędu - z każdym tygodniem coraz bardziej nie lubialam tego wózka [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chicco nie polecam, ma kiepskie opinie, jeszcze pamiętam z czasów listopadowek jak psioczyly dziewczyny, w UK tk samo. Ale przyznam, że nie wiem dlaczego bo nigdy się tym nie interesowalam.
Może Graco??

Do góry