reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja większość kupiłam z olx jak na razie a jak nie tam to to co pisałam że się wybieramy to mamy sklep stacjonarny który ma ceny takie same jak na allegro a przy dużych zakupach jeszcze dają rabaty.. Także bardzo nam się opłaca.

Dzięki judith. Byla jedna fajna hurtownia w Katowicach ale podobno się przenosi. Mam pecha:p a kupowanie wszystkiego w smyku mogłoby mnie szybko doprowadzić do bankructwa:/ jakby ktoś jeszcze coś polecał to będę wdzięczna

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Może trzeba poszukać dobrze? My się nie spodziewaliśmy że na taki trafimy, odwiedziliśmy go przypadkiem. Niedawno moja mama mówiła że w tym samym mieście trafiła na taki drugi że ceny są okazyjne.

Pumelova ja kupowałam na allegro wcześniej gdzieś wrzuciłam nazwę użytkownika- wszystko było ok i dobre ceny i o dziwo troche na empik.com co jakiś czas mają fajne promocje, ale u mnie było to też podyktowane tym że miałam z pracy bony. A teraz poluje na jakiś monitor oddechu na olx, ale nie wiem Angelcare AC300 czy Babysense 5??

Właśnie sprawdziłam że ten użytkownik z allegro to właśnie JustineX :-)

reklama
Do góry