Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mowie Ci bedzie lepiej kazdego dnia, daj mu wisiec i dwie trzy godziny. Pamietaj to fabryka
Cycek to nie tylko jedzenie, dzieci potrzebuja bliskosci ciepla i zapachu mamy by delikatniejnwejsc do tego wielkiego, zimnego i glosnego swiata. Takze to jest jego azyl
Inka no ale na kołysce chyba nie spełni swojej funkcji bo kołyska z założenia się buja. Tak samo jak na łóżeczku mam przewijak i przekładam na niego dziecko to też nie włącza się alarm bo monitor wykrywa ruch. U mnie w instrukcji napisali że do kołyski się nie nadaje, tak samo do wózka.
Aim ja nie brałam ho sama byłam monitorem, do tego z niania z kamerka 24h.
Ja wiem że gapić się nie dam rady 24 godziny 2-3 dni pod rząd, jak mi się uda tam przespać trochę to chce skorzystać z możliwości dlatego się zastanawiam czy brać
Ja do szpitala nie brałam ale w domu mam i bogu dzięki bo bym ciągle patrzyła tak jak w szpitalu czy oddycha raz nam zapikal! W nocy, masakra jak się zerwalismy, okazało się że dalam ja za daleko na prawa stronę łóżeczka (na początek tylko jeden czujnik się daje i on był po lewej stronie) . No i oczywiście pika zawsze jak ja wyciągamy bo zawsze zapominamy wylaczyc.