Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas dzieci nie są podłączone cały czas do pomiaru saturacji, tylko ogólnie sprawdzana jest gdzieś tam na początku a potem bez pomiaru stałego leżą w szpitalu.
Ja dostalam po wyjsciu ze szpitala moze i reszts dziewczyn tez taka broszurke od ministra zdrowia na temat naglej smierci i tam jest wyraznie napisane by nie stosowac tych komercyjnych monitorow bez wyraznych powodow .7 lat temu jak rodzilam w ogole to modne nie bylo.
Patrząc na naszego ministra zdrowia to ja bym nie ufała w żadne jego słowo xd ale to ja, mam swoje powody. Nie widzę ani powodów aby tego nie stosować ani żeby stosować, poza chęcią swojego spokojniejszego snu tak jak Pola pisze.
Kurcze dziś ziemniaki gotowalam i ustawiłam pikanie na kuchence. Poszłam się malować bo mieli przyjść goście. Pikanie się wlaczylo a ja z buta do łóżeczka
Kasiulka no badają, ale ja chyba jednak wolę włączać ten monitor. Koleżanka neonatolog z Karowej też mi odradzala, sama dla synka swojego nie ma. Ale co zrobić, też bym nie spała chyba.