reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny czy ma któraś z Was jakieś sprawdzone nosidło dla takiego malucha jak nasze lipcowe dzieciaczki? Strasznie boli mnie kręgosłup i nie mogę długo nosić Kuby na rękach, a on tak uwielbia... Myślałam na początku o tym Tula Link do: Baby Tula — Nosidełka Free-to-Grow ale ono jest raczej dla starszych dzieci, bo nic jak dla mnie główki nie trzyma, albo takie Link do: Caboo, Ekologiczne Nosidło z bawełny organicznej, Steel Marl , Nosidła - ekoMaluch.pl jak myślicie?

Nika dla takich maluszków na teraz to chyba tylko chusty. Fizjoterapeuta powiedział mi ze nosidełka to tak powyżej 6m najwcześniej. Ja kupie wtedy tula

Też już patrzę za nosidelkiem. U nas dochodzi problem rozmiaru, bo chciałabym żeby na męża pasowało :) jakby któras wiedziała jakie nosidełko pomieści największego dorosłego to proszę o cynk.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam Chicco easy fit - zamierzam nosić go w nim jak będzie w sierpniu przedszkole żeby zaprowadzać starsza bo mam 3 minuty i na te 3 min nie będę wózka wyciagac.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka myślisz że zmieszczą mu się ramiona w taki standard? Chyba się przejedziemy pomierzyc gdzieś.
Emol czy na marywilskiej jak byłaś wózki oglądać to były nosidełka?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry