Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nika dla takich maluszków na teraz to chyba tylko chusty. Fizjoterapeuta powiedział mi ze nosidełka to tak powyżej 6m najwcześniej. Ja kupie wtedy tula
Też już patrzę za nosidelkiem. U nas dochodzi problem rozmiaru, bo chciałabym żeby na męża pasowało jakby któras wiedziała jakie nosidełko pomieści największego dorosłego to proszę o cynk.
ja mam Chicco easy fit - zamierzam nosić go w nim jak będzie w sierpniu przedszkole żeby zaprowadzać starsza bo mam 3 minuty i na te 3 min nie będę wózka wyciagac.
Misia wszystkie miekkie nosidla typu tula beda ok
Aha fp model owieczka. Celowo pisze jaki model bo fp ma pare podobnych, ale widzialam na zywo i inaczej wyglada "fotel". Znajomi mieli rainforest niby taki sam, a dsziecku bylo niewygdnie
Kasiulka myślisz że zmieszczą mu się ramiona w taki standard? Chyba się przejedziemy pomierzyc gdzieś.
Emol czy na marywilskiej jak byłaś wózki oglądać to były nosidełka?