Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga_k_m mi o niemowlęce skarpety chodziło
wszędzie jakieś domieszki.
A i właśnie do mnie mąż zadzwonił że jest w Lidlu i kupuje brodziki i dres-sam z siebie dumna jestem.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też byłam w Lidlu ale późno poszłam i już był mały wybór ale udało się upolować 2 sweterki, 3x rajstopy i 2 pary butów zimowych ale buty chyba się nie sprawdza bo dwa razy machnęła noga i but spadł
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No i tak czytałam o śpiworkach tzn to co pisałyście ale sobie myślałam że mi się nie przyda...no więc dziś stwierdziłam,że jednak kupię...rano były 3st...
Jakby co dziś i jutro promocja w biedrze na Dada soft jak się uda to kupie 4 już bo mam teraz jeszcze Pampersy i kupiłam też pieluchomajtki na sprobowanie-calkiem fajne tylko drogie.
Bab kurtka z Tk Max...ponoć już macie w Polsce? £13 kosztowala a normalnie z the firmy kosztuje 27.Jest super bo w środku jest tylko futerko a na zewnątrz pokryta takim jakby zamszem ale to nie zamsz