reklama

Zakupy:-)

To tylko ja mam bidon Avent? :) Jest super, minimalna siła ciągnięcia także młody od razu załapał o co chodzi :) mam też z canpola ale zdecydowanie jest trudniejszy i na start nie polecam, mimo że młody już rozumie idee to z canpola za bardzo nie umie pić.

reklama
To tylko ja mam bidon Avent? :) Jest super, minimalna siła ciągnięcia także młody od razu załapał o co chodzi :) mam też z canpola ale zdecydowanie jest trudniejszy i na start nie polecam, mimo że młody już rozumie idee to z canpola za bardzo nie umie pić.
Ja mam chyba z Canpol, może dlatego nie ogarnia. Spróbuję avent w takim razie.

Moje kosztowalo jakieś 500 zl to jest „lenny up” jest ono regulowane - co było dla nas mega ważne. Zakres kilogramowy ma do 20. Reguluje się ten panel po szerokości w którym jest dziecko, wystarczy nam na dłuugo, to moje . Link do: Nosidełko LennyUp, splot jodełkowy, 100% bawełna , rozmiar standard, MAŁA JODEŁKA ILUZJA. (Niebieskie ale dla dziewczynki)
Moje pierwsze to rozmiar baby - nie wiem do ilu kg przeznaczone
Link do: Moje Pierwsze Nosidełko Ergonomiczne - GRAFIT, splot jodełkowy, 100% bawełna , Baby Size, Druga Generacja
Moje drugie to rozmiar todler Link do: Moje Drugie Nosidełko Ergonomiczne - SZMARAGD, splot jodełkowy, 100% bawełna , Toddler Size, Druga Generacja
Lepiej zgłębić temat u nich na stronie mają tam sporo info a cenowo nie odbiegają widzę od tych z allegro. Wydaje mi sie ze te moje pierwsze i drugie nie są regulowane. Cena też zależy od wzoru splotu (to są nosidła chustowe więc i ta sama tematyka splotów i gramatur się powtarza). To co nam ten doradca mówił to żeby nie kupować czarnych nosideł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry