Ja miałam jedno body w spadku z c&a i było spoko
Mam tez spodnie i tshirt dla Kuby z c&a- tahirt po praniu nadal bardzo fajny, mięciutki. Ale nie wiem jak cenowo, vo sama nie kupiwalam.
Z wozka jetsem mega zadowolona. Przez teleskopowa rączkę troche jakby tam „chodzi” i wydaje sie marny, ale to nie przeszkadza w użytkowaniu. Ogolnie jets solidny. Przednie koła sa dosc głośne na nierównościach i podbijaniu, ale to podobni norma w tej marce i mozna sie przyzwyczaić albo kupic wkładki filcowe.
Generalnie na kostce czy mega nierównościach wiadomo ze dziecko sie rusza, żadna amortyzacja tego nie zniweluje, ale widze ogromna roznice. Ja prowadząc wózek mam wrazenie, ze telepie, ale Kuba sie nie trzęsie. Porównałabym ta amortyzację w siedzisku jak w pksach

pasażerami telepie, a kierowca tylko podskakuje na miękkim amortyzowany siedzisku

Oczywiscie w wózku nie ma takich podskoków, ale widac, ze ta amortyzacja jest spoko. A na delikatnych nierównościach na których przy innych wózkach widzialam, ze teoche nim telepie, tk tutaj widze tylko wiatr we włosach
Nie mam porownania z jeszcze droższymi wózkami. Ogolnie nie uwazam, zeby był wart swojej ceny. Tzn uwazam, ze za 1500zl moznaby Np dopracować ta rączkę, zrobic zamykany koszyk, rożne kolory wozka. No takie detale. Ale podwzgledem amortyzacji jest mega. Naprawde. Polecam!
Oczywiscie zapewne wózki biegowe itp maja jeszcze lepsza amortyzację ale sa tez odpowiednio droższe, wiec w tej klasie cenowej uwazam, ze jest najlepszy. Przynajmniej z tych, ktore ja znam
A za rok juz bedzie pewnie sporo tańszy, bo to tegoroczny model, wiec wiadomo... cena zawyzona