Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na szczescie wymiotów nigdy nie było ale ścisk żoładka jak najbardziej .. Ale i tak fajnie ze ktos rozumie jak to jest[emoji14]tak tak K zaangażowany bardziej niż jaMegan znam ten ból ale dopiero po wieku 24 lat ech. Wcześniej też były stresy i tremy ale to zupełnie co innego. Najgorsze wymioty i ból brzucha przed.
Teraz to tez juz inna sprawa.
Co do ślubu, to chwalilas swojego. Dobrze, że pomocny i Cie nie zostawia sama ze wszystkim.
Czyżby biedronka ? Bo chyba takie widziałam
Uwielbiam sowy. Mam plan sama coś podobnego zrobić na ścianie w pokoju dziecięcym.U mnie na szczescie wymiotów nigdy nie było ale ścisk żoładka jak najbardziej .. Ale i tak fajnie ze ktos rozumie jak to jest[emoji14]tak tak K zaangażowany bardziej niż jaobrączki zamówione , za miesiac do odbioru[emoji14]garnitur kupiony , takze zostala jeszcze moja sukienka[emoji14]
Czyżby biedronka ? Bo chyba takie widziałam? Teraz byly fajne posciele , kocyki a ja kupiłam naklejke na ściane obok albo nad łóżeczko[emoji14]dwie sowy
aż 8 zl
Zobacz załącznik 794145
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Uu to mnie dobiłaśMegan tez widzialam te nalepki ale mialam kiedys z biedronki i zeszly mi pozniej z tynkiem...
Zazdroszcze zakupow ja nic poki co ale duzo nie mam wiec luzik.W zasadzie tylko lozeczko i kosmetyki.
![]()