Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I my też już zakupiliśmy wózek:-) xlander xpulse. Z większych wydatków zostało tylko lozeczko i przewijak.
Widzę że niektóre z Was kupowały rzeczy kosmetyczne juz. Czy któraś myślała o firmie momme to me? Mają podobno żel ż fajnym składem do mycia.
Misia ja myślę że jak body ż krótkim to na to jeszcze pajacyk albo body z długim i do tego spipchy/polspiochy. Wszystko zależne od pogody jaka będzie.
Zdecydowanie jest ciężko ze spacerówką. Ja miałam 3 w 1 ważył 14kg. Gondola super, zawieszenie amortyzatory i wielkie pompowane koła są świetne na nasze polskie chodniki i inne lasy pola. Jednak spacerówka w takim wózku to koszmar. Dlatego ja po Lence biorę gondolę a spacerówkę kupimy lżejszą, lepszą bo i starcza na dłużej niż gondola.Wydaje mi się, że przy każdym takim wielofunkcyjnym wózku po roku będzie ciężko. Bo jeżeli sam wózek waży ok. 14 kg + dziecko z 10/12 kg + torba + jakieś pierdoly /zakupy w koszu, to robi się odpowiednią waga do pchania. A i jeszcze rodzaj terenu swoje robi [emoji6]