Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Abed - fajniutka [emoji3]. Muszę przejrzeć stronę Happy Mum bo zdecydowanie kiecek mi brakuje (nawet moja gin ostatnio zwróciła mi uwagę, że powinnam więcej w kiecach chodzić [emoji1])
Kupiłam pod siebie dwie koszulki nocne na okoliczność porodu już i dwie czapeczki w pepco dla młodego ale jedna jest duża i nie wiem na kiedy będzie, chyba na jesień xD ale miała uszy i bardzo mi się podobała
Do szpitala też powinnam zabrać jakąś mini czapkę dla dziecka?
Edit. A jeszcze dywanik kupiliśmy do pokoju który wreszcie kolorystycznie pasuje do reszty
U mnie po wczorajszych zakupach szaf chwilowa przerwa do po świętach. Wtedy ruszamy na polowanie na wózek i kupujemy fotelik. Przynajmniej jeśli chodzi o większe rzeczy, drobiazgi nadal kupuje
Aim, gratuluję zakupów! Jesli chodzi o czapeczke to ja biorę. U mnie na stronie szpitala jest wypisane co trzeba mieć i są m.in. dwie czapeczki. [emoji4]
Już się chwaliłam na głównym, ale napiszę też tu, że się trochę obkupiliśmy. Mamy już wózek Anex Sport i fotelik Cybex z bazą isofix i adapterami do wózka [emoji4]
Misia, ja też na razie pasuje z zakupami, ale po świętach wznawiam polowanie [emoji6]
Ja niestety nie mam jeszcze żadnych drobiazgów kupionych.. muszę się ogarnąć i poprzeglądać listy potrzebnych rzeczy.