reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Bibi, na pierwszej stronie jest kalkulator bety a po za tym mam ściąge z jakiegoś zródła:
"beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin"
Wg tego przyrost dobry masz... wzrosła o 100%!!!
Nadal kciuki i czekamy na kolejną weryfikację :tak: będzie dobrze zobaczysz ;)

reklama
Agaawa, ja jakoś specjalnie się nie szykowałam nic po za "dokumentacją" nie zabierałam.
No wiadomo pełny pęcherz musisz mieć a to lekarz zapewne powiedział... i leki czyli ja brałam godzinę przed relanium i coś jeszcze jakąś tabletkę ale nazwy nie pamiętam. Przede wszystkim bez stresu!

Bibi przyrost książkowy, rozkręci się na bank, powtórz za 2 dni tak dla formalności ale ja już gratuluję :tak::-)

Agaawa transfer nie różni się prawie niczym od IUI, pełny pęcherz, leki wg rozpiski i tyle :tak:

Medalikara liczę na relacje z wizyty w Bocianie :-)

Heiza daj znac jakie masz wyniki. Kurcze no mi zabraknie encortonu "5" do 16 czerwca :( Dostalam recepte na 3 opakowania po 20 szt. czyli po 2 dziennie starczy na 30 dni a ja bede po 34 dniach. Moze lepiej umowic sie na 9 czerwca ale wowczas wyniki musialabym zrobic juz 6 czerwca a to wyszloby 25 dni kuracji. A Ty po ilu dniach robilas wyniki?

Mimozama chyba profilaktycznie umowie sie na 2 terminy do immunologa i jak mi rodzinny albo stacjonarny gin nie wypisze to przyspiesze wizyte. Zastanawiam sie tez czy jezeli lek zadziala to moglabym podchodzic w kolejnym cyklu. @ powinna przyjsc okolo 16 czerwca wiec akurat pasowaloby.

No ja myślę że spokojnie powinien ci pomóc, wypisanie recepty to 5 minut z resztą łaski nie robi w końcu i tak bierzę kasę za ciebie jako swojego Pacjęta.Co do podejścia w przyszłym cyklu, niestety zielona jestem strasznie w temacie to nie pod powiem:no: Ale trzymam Kciuki aby poszło po twojej myśli.

Kasik jak nie dostaniesz recepty to możesz poprosić w swojej aptece o danie leku i powiesz że dostarczysz receptę np za 3-4 dnia a jak nie to ja Ci mogę kupić i wysłać priorytetem bo mam aptekę która sprzedaje bez problemu a Ty mi przelejesz kasę:sorry2:

Dziś 7 dzień kucia gonapeptylem... ciekawa jestem kiedy się rozpocznie menopur i gonal f...:dry:

reklama
Do góry