reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik spużnione ale szczere życzenia spełnienia marzenia najważniejszego najpiękniejszego:tak::-)
Ja jutro jadę na wizytę @ dziś przyszła udało mi się zakombinować zamianę na zmiany z koleżanką tak na ostatnią chwilę ,w sumie wizyty nie odmówiłam to może się wyrobię w tym cyklu żeby podejść po kolejnego mrożaczka

reklama
KasiaMakaronik w takim razie na pewno sie wyrobisz. Moze znowu uda nam sie podejsc w tym samym czasie jak moja @ przyjdzie do srody :) Na ktora masz jutro wizyte i u kogo? Ja sobie zabukowalam profilaktycznie wtorek na 12:20 i srode na 19. Mam tez termin na piatek ale az tak bardzo nie bede ryzykowac.

LIPIEC :

07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta
07.07.2014 mmm podglądanko

08.07.2014 Magda wizyta w klinice
08.07.2014 DW podglądanko
08.07.2014 ? Kasik wizyta
09.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 Smerfeta wizyta
09.07.2014 ? Kasik wizyta
09.07.2014 Milenia punkcja
10.07.2014 Hania wizyta
10.07.2014 Agaawa wizyta serduszkowa
10.07.2014 mmm podglądanko
11.07.2014 Anuszka wizyta
11.07.2014 Kotuska wizyta
13.07.2014 Anulla wysoka beta
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
21.07.2014 Magda wizyta
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

Ostatnia edycja:
Za bohaterki dzisiejszego dnia wielkie &&&

A ja dziś idę oddać krew na morfo i inne do punkcji oraz to ca 125

Jutro mam cytologie i usg piersi bo drka z kliniki chce świeże

A wczoraj pokłóciłam się z mężem tzn to bardziej on mnie wkurzył !
Jestem zła i smutna
Boże jak ja go mam czasem dość

Natanka nie dalej jak wczoraj wieczorem myślałam o Tobie. Bardzo mi przykro, że się nie udało ale wierzę że crio już da radę. Twój organizm nie będzie wyczerpany stymulacją więc nie zostanie mu nic innego jak przyjąć fasolinkę :-)Wierzę w to bardzo i trzymam kciuki. Pozdrawiam

reklama
Dzięki Malwisia:) pojawiłaś się:) jak się czujesz? który to już miesiąc? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku:)
Ja wiem, że nie mogę się poddać i muszę walczyć i wierzyć że się uda, ale zaczynam panikować, że dodatkowo w środku we mnie jest jeszcze coś nie tak. Przeraża mnie myśl, że za chwilę skończę 2 podejście z porażką:( nie mogę odciągnąć od siebie tych czarnych myśli...

Rośnijcie tam zdrowo i dawaj znać jak tam u Was? a chłopak czy dziewczynka? bo już pewnie wiecie:)

Do góry