reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik cała moc z tobą i Twoimi komóreczkami aby się pięknie zaplodniły i dzieliły:tak:

A aj tlye lat starania za sobą a ciągle wierzę w naturalsa.... głupia:-Dwięc nie przywiozłam greczynki z wakacji. Dziś wredota puka do drzwi:sorry2:Dostałam wiadomość z diagnostyki że badanie jest drugiej generacji więc jadę w poniedziałek. A po wynikach zdecydujemy z M co dalej, ja się nastawiam na adopcję zarodka:sorry2:Bo nie mam siły do kolejnego pełnego podejścia a jak się nie załapię do refundacji leków to już wogóle...

GizaS ja w Gyn czekalam dwa miesiace niecale na zarodki.ale niezgodne grupowo krwi..ani morfologiczne-rodzice blondyni z zielonymi oczami a my ciemne wlosy z brazowymi oczami.. dwa zarodki. 6a chyba i 5b. Ale mi wszystko jedni-bo oboje mamy grupe krwi 0...na te czeka sie bardzo dlugo....

Blue a o ile jest mniejsza szansa na ciąże z zarodkami innej grupy krwi?
Ja mam grupę 0RH+ a mężule ARH+

Ostatnia edycja:
Nie wiem GizaS. Wedlug embriologow-dwoch ktorych pytalam-nie ma to znaczenia w procentach udania sie..bardziej chodzi o to ze niektorzy rodzice nie chca mowic dziecku nigdy o adopcji dlatego zeby sie nie doqiedzialo-chca taka sama grupe krwi.

Mycha spokojnie ceteotide bierze sie od ok 6 dnia stymulacji zeby pęcherzyki za wcześnie nie popękały , twoje jeszxE sa niedojrzałe masz za niski estradiol powinno byc ok 200 na jeden dojrzały :) a który dzien stymulacji masz bo piszes ze 7dc wiec pewnie 6ds? Jak masz tyle pęcherzyków bedzie z czego wybierać :)
Kasik pamiętaj zeby w odpowiednim otworze ci grzebali , tam na dole a nie u góry bo to bedzie wskazywało ze pomyliłam gabinety i weszłas do dentysty :)
A ja leżę na plaży oczywiście w obcy w cieniu , tylko nogi sie opalają :) a nad plazowiczami lata paralotnia z reklamą "gumek" i na dodatek rzuca je na malutkich spadochronch :D a dzieci biegają za tym hahaha

Tak 6 ds, ale mam nadzieję że jest szansa że pęcherzyki dojrzeja a endometrium się powiększy...

Dziewczynki nie lubię tych polubień i podziękowań pod postami więc od jakiegoś czasu w ogóle tego nie wciskam ale Wy wiecie, że jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczna za kciuki i miłe słowa. Wierzę, że właśnie Wy szczerze życzycie mi, żeby w końcu się udało :-)Postanowiłam poczekać grzecznie do poniedziałku na telefon od embriologów, jak zadzwonią jutro to będzie znaczyło, że jest źle i chyba zawału dostanę jak zobaczę numer wyświetlający się w telefonie :dry: Tak więc przez 2 dni będę żyła nadzieją, że mam przynajmniej 1 zarodek :tak: oczywiście po cichu liczę na chociaż 2 a szczytem szczęścia byłyby 3 bo najwięcej miałam 2. A gdyby się udało uzyskać chociaż jednego mrozaczka to byłabym w siódmym niebie :tak::-):tak:

Kasik36 no to teraz kciuki za Twoje maleństwa :-)

Ja od ok 15:00 mam w brzuszku naszego kropka, blastus 4AA :-D nigdy takiego jeszcze nie miałam :-D no i dr jest bardzo zadowolony z wyników stymulacji, powiedział, że to najlepszy nasz wynik i oczywiście jest pełen optymizmu hehe ;-) no nic, pozostaje mi dalej ufać doktorkowi i w poniedziałek dowiedzieć się o mrozaczki.

reklama
Do góry