reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ja dzwonłlam do kliniki czekam na tel od doktorka bo nadal mam ten brązowy sluz i martwi mnie to czy to nie jest objaw okresu :-(a na dodatek moje dwie kruszynki przestały se rozwijać w 4 dobie tak jak ostatnio wiec chyba mamy jakiś głębszy problem i nie liczę na cud że te dwie kropko zostaną ze mną:no:ale nie rozumiem tego że ciąża pozamaciczna utrzymywała się we mnie a teraz obumierają:-:)-(wziełam sobie douphaston na własną rękę chyba nie zaszkodzi

Kasik, że się cieszę i że się poryczałam już wiesz ;) Super!
Genna, dobrze rozsylalysmy fluidki na spotkaniu ;) mamy skuteczność 100% :)

Kasik - gratulacje!! Ja nie wiem jak Ty chcesz wytrzymać z tym newsem do północy?! Przecież takie szczęście to masz na pewno wypisane drukowanymi literami na czole :-D

Dziewczyny no to się Wam przyznam, że ja to szczęście to już od wczoraj mam wypisane na czole bo wczoraj rano i dzisiaj zrobiłam sikacza i wyszedł cień cienia :tak::tak::tak: Ale M nic nie wie, mówiłam tylko, że czuję, że się udało, że jest inaczej itp. Acha a progesteron mam 43,36 przy lutce "100" 3 x 2 i "50" podjęzykowej 3 x 2, chyba ok?

Dziewczyny no to się Wam przyznam, że ja to szczęście to już od wczoraj mam wypisane na czole bo wczoraj rano i dzisiaj zrobiłam sikacza i wyszedł cień cienia :tak::tak::tak: Ale M nic nie wie, mówiłam tylko, że czuję, że się udało, że jest inaczej itp. Acha a progesteron mam 43,36 przy lutce "100" 3 x 2 i "50" podjęzykowej 3 x 2, chyba ok?

hahahah i to ta co zakazywała sikaczy.... ojj Kasik jak czujesz, że się udało to ciężko nie sięgnąć po test.... :-D
progesteron oki.

reklama
Do góry