reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

SIERPIEŃ:

18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa
18.08.2014 Syllka wizyta w klinice
18.08.2014 Heinz transfer
19.08.2014 Kasik kolejne spotkanie z kropkiem
19.08.2014 KasiaMakaronik transfer
19.08.2014 Olusia wizyta u gina prowadzącego
20.08.2014 Kwiatek wizyta miejmy nadzieje przedstymulacyjna
20.08.2014 Hania wysoka beta
21.08.2014 Agulla wizyta
22.08.2014 Agaawa USG genetyczne
22.08.2014 Olusia wizyta w klinice
22.08.2014 Chloe wizyta pęcherzykowa
22.08.2014 Anulla wizyta
25.08.2014 Infinity wizyta
27.08.2014 Kasik81 podglądanko
28.08.2014 Anulla transfer
29.08.2014 Marikka wizyta

WRZESIEŃ:

01.09.2014 Syllka, badania prenatalne
01.09.2014 Magda, wizyta
01.09.2014 alternatywa wizyta u immunologa
01.09.2014 Kotuska kolejne spotkanie z kropkiem
03.09.2014 Infinity, echo serca
11.09.214 Smerfeta wizyta
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Dziwaczny miłej niedzieli życzę ;)
My się szykujemy do wyjazdu... jedziemy do Koszalina w odwiedziny i na cmentarz do brata bliźniaka mojego teścia bo w poniedziałek urodziny mają. Postaram się podczytywać bo dzień bez forum dniem straconym hihihi :)

Ja miałam koszmarna noc. Budzilam sie cała zlana potem i bardzo boli mnie sama nie wiem co czy to szyjka czy cos koło. Napewno nie jajniki. O co kaman? Teraz tez czuje ten ból. Zastanawiam sie czy cos po tym transferze mi sie nie stało. Ból okropny. Wzięłam 3 nospy 80 mg i miałam lekka ulgę. Co to może byc? Bo raczej implantacja nie jest taka bolesna.

Hania a może to jednak implantacja?:) ja pamiętam jak byłam w ciązy miałam straszne bóle (nie wiedziałam że to ciąża) leżałam zwinięta w kłębek i jęczałam

Kotuska cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
cały czas podczytywałam forum i bardzo Twojemu maluszkowi kibicowałam :-)

Kasik dobrze że już lepiej, leż sobie a mąż niech obskakuje gości;);-)

Kotuska - dzięki za ten wczorajszy link do kalkulatora bety - faktycznie wychodzi wszystko ok :tak: Mój M odetchnął bo wstałam od kompa uspokojona i powiedział że to forum to wybawienie a jak usłyszał że "jestem już spokojna bo dostałam od Kotuski taki link i tam wychodzi że moja beta naprawdę jest ok" to powiedział że powinnam Ci zafundować wielkie ciacho albo chociaż czekoladę :tak:

Kasik - pamiętaj, że masz się oszczędzać! Żadnego skakania przy gościach, samoobsługa!

Magda - dzięki za poprawkę w kalendarzu i udanego wyjazdu.

reklama
Kasik ostatnią @ miałam 25 czerwca, czyli jednak 2 tyg różnicy między nami bliźniaczko forumowa :-)

Magda to prawda, dzień bez forum to dzień stracony ;-)

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry