reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna, widzę zaczynasz tworzyć akcesoria dla obcego ;) jak będą gotowe to prosimy fotki ;)
Ja się cieszę bo czy dziewczynka czy chłopiec i tak radość wielka ;) tylko takie niedowierzanie bo tyle osób mi wrozylo chłopca a tu dr mówi dziewczynka ;) Z ubrankami niebieskimi jest co zrobić bo urodziła kuzynka i koleżanka obie mają chłopców więc chętnie przygarna ;) Ja mam może ze 3~4 rzeczy a teściowa jak taka mądra niech się martwi co zrobić z tymi co uskładała ja kazałam jej czekać :p

Twoja teściowa to przynajmniej sie interesuje a moja ma mnie w nosie , miała problem ze nie mogłam jechac z babcią M do lekarza bo strasznie sie czułam patrz kłaczkowałam :p i ona musiała specjalnie z działki zjeżdżać a ja juz pojawiła sie u nas po 2 miesiącach to nawet nie zapytała jak sie czuje i nie widziała zdjeć obcego, a moi rodzice to specjalnie przyjeżdżają na film z obcym w roli głównej :)
A pomysły na akcesoria sa w głowie bo szyć będe dopiero po remoncie czyli jakos w listopadzie :)
Mimozama narazie to takie uczucie przelewanie w brzuchu , gdyby nie dziewczyny kitę juz to przechodziły to bym nie zwróciła na to uwagi :)

Genna wszystko obcemu sama robisz?:szok: zazdroszczę:) bo ja nawet mam problem dziure zaszyc, nie mówiąc już o obsłudze maszyny do szycia:) Co do transferu jakoś się nie nastawiam...:(
Magda dziękuję za dopisanie do listy:)

Właśnie strasznie boli mnie jajnik:( czy się cos tam dzieje? peka? sorrki zle ponowie pytanie. Po co mam badać progesteron? o czym on świadczy? czy pękł pęcherzyk?

Ostatnia edycja:
Enni tak sama :) babcia była właściwie jest szwaczką i chyba po niej smykałkę odziedziczyłam :) maszynę dostałam od koleżanki (stara bo ma jakies 41 lat , pierwszy Łucznik) jakos czas temu więc teraz płynę a tak to zawsze do babci jeździłam na zszycie :) ja bardzo lubię zmieniać wystrój mieszkania dodatkami wiec teraz mi wygodniej

Smerfetko dziękuje za tak treściwą odpowiedź :-)
Więc badania u genetyka będę chciała jak najszybciej wykonać , a u immunologa to jakie badania?
skierowanie też potrzeba ?
Ibuprom pielęgniarki mi powiedziały ,że mogę zażywać , więc nie wiem czy ma to tak duże znaczenie .......
Wszystkie badania wirusologiczne miałam robione i było ok .
Przeziębień nie miałam .

Madziulka ibuprom niszczy komorki, tez sie dowiedzialam o tym na forum, lekarze jakos o tym nie mowia. Zawsze bralam duze ilosci ibupromu max podczas @ czyli w momencie powstawania komorek. Co do immunologii to jak na nfz to potrzebujesz skierowanie, prywatnie nie. Warto zrobic nk (subpopulacje limfocytow), bialko S i bialko C. To chyba najwazniejsze, ja robilam jeszcze inne, jutro Ci napisze jakie.

Anuszka tak myśle o tej twojej becie, moze byc tak.... Miałas dwie kropki i beta zwolniła pózniej bo jeden mógł nie dac rady a teraz ten drugi walczy :) zatem kciuki
Genna
Też tak myślę, gdzieś tu nawet o tym pisałam ale dopiero ty mnie w tym utwierdzasz . . Dzięki

Fajnie ze szyjesz. Ja też mam nadzieję coś takiego kiedyś sama robić. . .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry