reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Czesc :) nie dam rady doczytac wszystkiego ..wybaczcie
wysyłam fluidki ciazowe---------------------------------------
i trzymam kciuki za Wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
AniaM, kupę czasu cię nie było ;)
Co u ciebie? Jak dzieciaczki? Jak się czujesz?
dobrze sie czujemy ...powoli dochodze do ladu z cukrzyca i dieta, takze moja waga stoi w miejscu..a brzuch rosnie mam już 108cm waga 68kg
w srode mylam na usg i mam sie oszczedzac bo mam miekka szyjke. maluchy maja po 1,3kg i brzuszek lest juz ciezki i coraz gozej sie zminia pozycje
ale brzuch tak faluje w różne strony jest to cudowne :-D

pokój wyremontowany, ciuszki wyprane i poprasowane ...ale jeszcze troche mi brakuje ..

Dziewczynki kciuki za dzisiejsze wizyty :-).
AniuM co u Ciebie jak sie dzieciaczki miewają, kurczę to juz 31 tydzien!
Ja mam jutro wizytę, ciekawe czy potwierdzi sie że bedzie chłopczyk :happy:. Choć najwazniejsze by bylo wszystko OK.

Dziewczyny, kciuki za wszystkie bohaterki dzisiejszego dnia :tak:
Anuszka za Ciebie podwójne &&& :tak:

Anulla gratuluję kochana, beta pięknie wzrosła, jestem pewna że będzie dobrze! :-) Na przeziębienie też brałam *spam* -to tak naprawdę sama naturalne składniki. A co do miodu - zajadam przez całą ciążę (nie tylko do herbaty) bo po prostu lubię a przy przeziębieniu lekarz sam mi polecał herbatę z miodem i cytryną - o żadnym zakazie w ciąży nigdy nie słyszałam.

AniaM właśnie - co u Ciebie a w sumie u Waszej trójki??? :-)
edit: waga piękna, ja już mam 3kg więcej :zawstydzona/y: a w obwodzie 9cm mi brakuje do Ciebie ;-) jak na bliźniaki to wydaje mi się że bardzo ładnie przybrałaś :tak: Fajnie że po mału kończysz przygotowania bo Twoja dwójka (jak to bliźniaki) pewnie może się trochę pośpieszyć i nie chcieć zaczekać do terminu :-) a coś wiesz już nt. przebiegu porodu?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu dobrze, że maluchy i Ty macie się dobrze. Już niewiele czasu Wam pewnie zostało:) Na pewno widok falującego brzuszka bezcenny, szczególnie, że nosisz podwójne szczęście:)

Mimozama, przykro mi bardzo :-( trzymaj się. Ochłoń i wracaj szybciutko do walki.

Do góry