reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mimozama kochana tak mi przykro tule cie mocno :( pamiętaj my tu jesteśmy z Tobą

AniaM dzieciaki juz duże :) nasze bydgoskie czworaczki urodzone w 31 tygodniu miały od 1-1,4 kg a twoje to jeszcze urosną wiec masz co dźwigać :) a jakie imiona wybraliście?
Anuszka kciuki za wizyte mam nadzieje ze to jakis krwiaczek i jego resztki

A ja po 15 jadę do szpitala , moj lekarz ma dyżur i zobaczy dlaczego ten brzuch mnie tak boli od soboty , wczoraj z bolu zasnąć nie mogłam juz łzy same płynęły dzisiaj nie lepiej wiec wole sprawdzic o co chodzi , bo juz dzisiaj wyobrażałam dobie takie rzeczy ze szok !!!

Mimozama bardzo mi przykro ... wypłacz się i walcz dalej, na pewno się uda ...
Genna to trzymamy kciuki :tak: mam nadzieje że to tylko maluch zaczyna się rozpychać i robić jeszcze więcej miejsca bo to w sumie taki etap :-) wszystko się rozciąga i 'przestawia' :-D

reklama
Do góry