reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia. Dzwonil doktorek i tak jak myslalam odstawiamy leki i czekamy na @. Zapytal czy czuje sie na silach aby od razu podchodzic do crio czy chce moze zrobic sobie przerwe. Jak najbardziej czuje sie na silach aby zabrac jednego z mrozaczkow do siebie, a wrecz ta mysl utrzymuje moje w miare pozytywne myslenie. Takze jak tylko zjawi sie @, to wizyta sprawdzajaca czy jest ok, potem estrofem, jeszcze jedna wizyta ok. 10dc i jesli nic nie stanie na przeszkodzie, to na 3 lub 4 wizycie juz transfer :)D

DW87 - trzymam kciuki za Twojego maluszka. Ja przy crio chyba tez juz nie bede brac zwolnienia. Moze jednak normalne zycie bardziej sluzy dzieciaczkom, niz siedzenie w domu, wyczekiwanie objawow i odliczanie dni.

Ostatnia edycja:
DW no proszę transfer a Ty tak cichutko siedzisz :sorry2: trzymamy mocno kciuki za Ciebie. 4CC to nie taki słabeuszek, to bardzo ładny zarodeczek, no i najważniejsze że się rozwija :tak: Mega fluidki dla Ciebie posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Infinity
ale przecież ostatnio same dobre wieści przynosiłaś więc już chyba ok prawda? Lenka już odpowiednio urosła?
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
:blink:

DW, niech dni do pozytywnej bety miną jak najszybciej:)
Infinity wierzę, że obawy nie mijają. Myślałam, że po pozytywnej becie a potem po prawidłowym przyroście będę spokojna. A potem pęcherzyk i serduszko. Trochę się uspokoiłam, ale na krótko. Teraz mam nadzieję na usg w czwartek żeby sprawdzić, czy mój kropek dalej tam jest i czy rozwija się prawidłowo. A jeszcze naczytałam się o tych badaniach prenatalnych i mam dylematy czy iść na krew.

Smerfeta niestety na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu znowu były prawie 3 tygodnie opóźnienia i jest to takie graniczne maksimuj akceptowane przez lekarzy. Dlatego jutro kontrola. Ciśnienie też mi trochę skacze i były słabe przepływy w pepowienie więc to też jutro będzie na pewno sprawdzone, leki na ciśnienie biorę więc zobaczymy ...

Anulla każda z nas myślała że po kolejnym etapie będzie martwić sie mniej ale niestey ... choć to przecież nic złego - nasze maluchy są tak bardzo chciane i wyczekane że dziwnym by było gdybyśmy o nie nie drżaly :tak:
A co do testów rozumiem że decyzja jest trudna, ja nie zgłębilam tematu i poszlam w ciemno ... na pocieszenie powiem że takie sytuacje jak moja, gdybyś sie zdecydowała zrobić, wcale nie sa tak częste :sorry2: Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem medycznym -np. szczepionka na wzw na mnie nie zadziałała a wzielam 3 dawki :-p także kozw coś mam pokręcone w tym ogranizmie dlatego takie cuda wychodzą w badaniach :-D

WRZESIEŃ:

30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Medalikara wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Infinity wizyta

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
01.10.2014 Kristin@ wizyta USG
02.10.2014 Kotuska USG prenatalne
02.10.2014 Marikka wizyta
02.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
03.10.2014 Olusia badania prenatalne
03.10.2014 Madziula 87 wizyta przed crio