reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

A więc po wizytce i punkcja na pewno nie odbędzie sie w środę a raczej piątek lub sobota, pj 7 dorodnych branych pod uwagę 16,28 mm 17 mm i najwieszy 23 mm reszta jako tako ale te 3 mierzylismy bo były największe a na Lj 5 i największy miał 16mm, dostałam na dwa dni po 300j menopuru jeszcze i cetrotide więc tanio juz mnie stymulacja nie wyjdzie niestety no ale cóż......
dziewuszki ja nadal przytupuje nóżką i trzymam kciuki, wracam dzisiaj do domq bo juz stęskniłam sie za mężem:) więc jutro pewnie znowu tu rzyganie bo w środę wizyta o 7:30!!!!!!!!!! Masakra.

reklama
Lawendowy, Gizas od samego rana o Was myślę, trzymam kciuki z całego serducha i posyłam specjalnie dla Was fluidki Nataszkowe, jesli macie ochotę na cudną córeczkę to łapcie łapcie :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Genna piękne te twoje jajca, dużo ich , to już zaciskam kciukasy za punkcję
Darka i za twoją wizytę również
Lawendowy a Ty o której masz wynik ?

GizaS, Lawendowy - a od nas cudne Smerfikowe fluidki bliźniakowe :-)

Lawendowy - w tym roku jedziemy do Sarbinowa. W zeszłym byliśmy w Sztutowie - ale to Smerfole dopiero się w brzuszku zadomawiały (pojechaliśmy po drugiej becie).

Tak czytam to forum i oczom nie wierzę i tak przychodzi mi do głowy wiersz "Na straganie" :-)

Dziękuję wszystkim za kciuki, do 15 powinno się wszystko wyjaśnić, czy moż już potwierdzić ciążę:tak:
Lawendowy boogie woogie dla Ciebie też odprawiam:tak:
Lilonka, Pełna łapczywie łapie wiruski ciążowe i żeby mnie zaraziły na kolejne 8,5 miesiąca;-)

Genna to będzie z czego wybierać, super, już trzymam kciuki za piątek/sobotę :-)

Gizas i Lawendowy czas mi się wlecze czekając na Wasze bety mimo, że mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć. :tak::tak::tak:

Darka za Twoją torbiel, po której już na pewno śladu nie ma i szybciutkie rozpoczęcie stymulacj :tak::-)

reklama
Do góry