reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny! Te zastrzyki to istna masakra. Jak wczoraj przez 30 minut namawiałam igłę, aby sama się wbiła, tak pomagała mi sąsiadka. Ja leżałam i głośno śpiewałam, żeby nie usłyszeć jej paniki :D dzisiaj po 40 minutach udało mi się zebrać w sobie i wbić się w brzuch, czując jak tracę siły :D
jestem miękką pipą. Obym przez ten fakt nie musiała powtarzać stymulacji:szok:

OlaSzy - współczuję, ale z kolejnymi zastrzykami będzie coraz lepiej. Nie można się zastanawiać, tylko myk i po zastrzyku. Bo im dłużej się wahasz, tym bardziej się nakręcasz. Ja tylko pierwszy zastrzyk robiłam sama pod asekuracją mamy, a potem to już z zamkniętymi oczami :tak:
Będzie dobrze!

A mnie dziewczyny coś zaczęło rozkładać. Kaszlę, czuję w klatce piersiowej jakiś kłębek i mnie łamie w kościach, boli mnie wszystko. Jutro idę do internisty, żeby zadziałać przed rozwinięciem się choroby. Najgorsze jest to, że muszę wyjść przed 18-tą do genetyka.....

Hejka:)
Hess
- wpisz mi proszę kolejną wizytę w kurniku na 23.02 ... dziękuję ....

Właśnie wróciłam do domu po odwiedzinach w kurniku ... pomimo zwiększonej dawki leków naniosłam tylko po 3 jajka w każdym jajniku ...doktor średnio zadowolony ... ja odrobinę zmartwiona ... chyba moje jajniki już są za stare i za leniwe... nie liczyłam na dużo ale miałam nadzieję, że będzie ich ze dwa więcej ... oby chociaż jeden z nich był mega zaj...bisty!! Jeszcze do niedzieli Fostimon w takiej samej dawce + 1/2 Gonapeptylu , w poniedziałek wizyta i na 25.02 wstępnie zaplanowana punkcja ...
Zażartowałam do doktora, że z taką ilością jajców to hiperka mi raczej nie grozi ...to powiedział, że on by chciał, żebym się chociaż odrobinę do niej zbliżyła ...

Czekam z niecierpliwością na relacje z pozostałych wizyt :)

Aaaa ... ja nie uprzejma ... nie przywitałam się z tymi których wczoraj nie poznałam ... Dzień Dobry ... miło poznać :-D

OlaSzy
- nie wiem czy Cię to pocieszy ... ja z tych co na co dzień dają innym zastrzyki a przy swoim modliłam się z 15 min i ręka mi latała jakbym to pierwszy raz robiła ... ale jak to napisały dziewczyny ... dalej będzie lepiej :)

Hess - to Ty jak na tę wizytkę będziesz wychodziła to cieplutko się ubierz a teraz grzej się ...

reklama
Zagryzam zęby i robię zastrzyki. W końcu wiem dlaczego to robię :-)

Ah, chciałabym, żeby już był czwartek, już podglądać czy menopur daje jakieś efekty:-)

Hess - przesyłam Ci gorącą energię i dużo zdrowia! Daj znać jak pójdzie wizyta!

Do góry