reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madziulka - trzymam kciuki! Dbaj o siebie i swojego kropka!
Osa - jesteś kilka dni do przodu ode mnie. Też za kilka dni będę miała rozterki dotyczące transferu. Jutro mam wizytę i być może zapadnie decyzja ile jeszcze dni do stymulacji i czy punkcja w pt czy dalej... Nie mogę się już doczekać dalszego etapu.
Hess - ja już staram się Nie czytać artykułów o in vitro. Zdecydowałam sie na to wszystko, więc nie chce sobie robić jeszcze większego mętliku w głowie... I tak ciągle o tym myślę. Ale tak szczerze to oprócz miliona obaw czuje też ekscytację he he Nie mogę się już doczekać dalszego działania. Jak w dniu ślubu. Zamiast się stresować chodZiłam w wyszykowana od okna do okna i wypatrywałam przysZłego pana młodego :D

Nie dziękuję dziewczynki ... Kciuki łapie :-)
Karusia mój podany w 5 dobie.
Ogólnie pobrano 22 komórki ,z czego 4 dojrzałe , 4 się zapłodniły i 4 przetrwały do 5 doby........

Madziula, mocno trzymam kciuki za pozytywny ciąg dalszy- zarodek bardzo ładny - daje dużą nadzieje

Karusia, Ty nie miałas takiego samego zarodka co Madziula bo ona miała blastocyste 4 BB a Ty 3 dniowy zarodek 4B czyli złozony z 4 komórek. Za Ciebie tez trzymam kciuki. Pozdrawiam.

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę!
osa87 - jak tam u Ciebie? Jak po punkcji się czujesz? Od razu jak już będziesz mogła, to nam napisz.
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Mnie dziś nadal pobolewają jajniki i o zgrozo! następuje powtórka z rozrywki.......sutki zaczynają być wrażliwe i boleć. Póki co lekko, ale ...... Przy poprzedniej stymulacji to miałam taki ból, że aż w mózg mi się on wbijał. I to tak prawie 2 tygodnie. Wczoraj mnie mąż zaczepiał
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7
, to go od razu odpychałam od moich piersi, bo już czułam dyskomfort :-(. M. zaczyna narzekać, że do brzucha dotknąć nie można, do piersi nie można, niedługo cała niedotykalska się zrobię :-D

reklama
Jutro odpoczywamy :tak:

Kalendarz

MARZEC

13 - Hess - podglądanie kurnika
13 - EwciaK30 - kolejne podglądanie maluszka
16 - Karusia28 - I wysoka beta!!
19 - niebajka - wizyta przed stymulacją
21 - OlaSzy - wizyta przed transferem
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Do góry