reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madziulka Rz - gratuluję po cichu i trzymam kciuki za kolejne przyrosty bety. Kiedy teraz testujesz?

marcysiaa83 - to szybko masz transfer, widać u Ciebie hodują do 3 doby. Spokojnie, będzie dobrze :)

Hess dzięki! Staram się myśleć pozytywnie. Ale też pomyślałam tak jak Blueskye napisała, że są słabe i dlatego tak szybko.... Czyli to tylko formalność? Że podadzą takie jakie są i jest mała szansa? Bo jak słabe na szkiełku to nie ma szans na zagniezdzenie? Może chcą mnie tylko przepchnąć dalej? Tyle wątpliwości. Przepraszam że Wam tak smęcę ale ten pierwszy raz jest jedna wielką niewiadomą dla mnie. Ciemna jestem w temacie....

reklama
Marcysia nie ma reguly, czesto sliczne blastki sie nie implantuja a z najslabszych zarodkow sa cudne dzieciaczki. W naturalnym srodowisku jest im najlepiej wiec jest wieksze prawdopodobienstwo, ze u Ciebie sie rozwina niz na szkielku.

Do góry