reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzwoniłam do kliniki kazali mi dziś zrobić bete HCG i progesteron a po południu dzwonicć do lekarza .
Mam wyniki jest ok wszystko dzisiejszy wynik to 502,60. Tak bardzo się bałam .....

Ostatnia edycja:
reklama
Madziulka Rz - super wieści, gratuluję przyrostu.

A ja też mam dobre wieści, będę miała e końcu transfer, jupi!!!
Mam 1 maluszka 1BB (wczesna blastocysta) , niestety reszta nie dotrwała. Znowu zaczęły padać po 2 dobie. Były to 4, 8, 7, 6 wszystkie z literką C.
Popłakałam się ze szczęścia, żalu i strachu. Normalnie w ciągu kilku sekund przeszłam przez te wszystkie stadia.

No i moje pytanie, jak mogę się do tego przygotować, by zwiększyć szanse na przyjęcie się malucha.?

hess jeszcze troszeczkę i kropek bedzie z tobą [emoji4]
madziulka moje gratulacje !!! Niech beta pięknie przyrasta !!!

Ja jestem załamana [emoji17]dzwoniłam do Invicty i nadal nie ma moich dokumentow nawet MZ ich nie ma czyli Invimed nie wyslal ,czas ucieka maz zaraz wyjeżdża i znowu dluuuuga przerwa bedzie [emoji36] nadodatek mam hiperprolaktynemie i erytrocyty poniżej normy , w czwartek histeroskopia ( usuwanie zrostów ) . jakos brak mi sił juz ,mam wrażenie ze walczę z wiatrakami [emoji17]

Hess super! Kochana jeden bo to TEN ;) Co do Twojego pytania o zwiekszenie szans to niestety ja Ci nie pomogę. Sama pierwszy raz podchodziłam do procedury i nie wiedziałam co z czym się je. To Wy mi tu rozwiewałyscie wątpliwości. Może znajdZie się tu mmądrzejsza glowa ;)
Kurcze, a czy są jakieś badania które wyjaśniają dlaczego przestają się dzielić te Twoje komórki? Bo w sumie to sporo miałaś tych komórek a po zaplodnieniu został się jeden zarodek. Czy to wszystko siła wyższa i trzeba zdać się na los?

Witam dziewczynki,

dawno się nie odzywałam, ale miałam teraz trochę problemów i nie miałam siły, żeby się zebrać.
Teraz już wszystko ok, tzn można tak powiedzieć, chociaż sytuacja wciąż jest dla mnie bardzo trudna.
Jestem obecnie w 16 tygodniu ciąży. Z maluszkiem wszystko w porządku - mierzy już prawie 10 cm, za 3 tygodnie 11.04 mam usg połówkowe - kurcze, jak ten czas szybko leci.

Widzę, że dzieje się tu bardzo dużo i dużo dobrych wiadomości. Trzymam mocno kciuki za Was dziewczynki przesyłam fluidki ciążowe.:tak:

reklama
Marcysia - z tymi komórkami to raczej taka moja natura , są słabe genetycznie i już. Robiłam badania niby genetyczne, ale one nic nie dały. Musze być dobrej myśli i już, że to TEN zarodeczek. :)
To kiedy betujesz? Bo nie wiem czy mam zmieniać kalendarz.

Ilka - Ty tu nie kwękaj tylko uparcie dąż do celu. Z pewnością w końcu będzie z górki. :)

EwciaK30 - ciesze się, że u Twojego maluszka wszystko ok. Ten czas leci, oj leci. Mam nadzieje, ze Twoje problemy szybko się skończą. Zaglądaj do nas czasem kochana :) Wspieraj nad swoimi fluidkami. :)

Do góry