reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hess, jestem pewna, że wynik jutrzejszego posiewu nie będzie budził zastrzeżeń i ruszysz pełną parą :) neich sie dzieje!!!

Ilka, nei trzymaj nas jutro długo w niepewności - pisz szybko:)

Karusia, przepięknie napisałaś o momencie, w którym zostałaś mamą :) niech Wasze wspóle życie będzie pasmem radości, pozytywnych wzruszeń i nieprzebranych pokładów miłości! jesteś MAMĄ :)

DW, a kiedy będziesz podchodzić do transferu? ;) ja bardzo chętnie! ps. doczytałam! Ty będziesz podchodzić do transferu, a ja mam nadzieję będę już miała rozpiskę stymulacji w dłoni:)

Niebajko, podróżniczko, witaj i tu :)

Dziękuje Wam dziewczyny serdecznie :)

Niuniek nazywa się Karol Maciej L. :) Miał być Leon ale małżonek coś nie zadowolony był. Sprawa juz jest wsadzie - numer nadany wiec teraz tylko czekamy :/ Dziś przed nami pierwszy spacer :) cudowne uczucie :)
Miejsce dla Karolka też już czeka :)
Trzymam za Was wszystkie mega mocno kciuki !!!!!
Dziś przed nami pierwszy spacer :) cudowne uczucie :)

11281911_10204539121110579_1825541350_n.jpg

Załączniki

• 11281911_10204539121110579_1825541350_n.jpg
    11281911_10204539121110579_1825541350_n.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 64
A wiec wyniki raczej kiepskie :(
estradiol spadł z 2610 na 2224
progesteron spadł 96,16 na 66.77
beta 0,445
nie sadze zeby jeszcze cos z tego było ,dziewczynom w 6dpt juz ładne bety wychodziły ..

Ostatnia edycja:
Ilka - beta nie za wysoka, ale jeszcze z 30% szansy jest. W końcu to nie zerowa beta. Tamta mogła być zafalszowana przez lek.

Ilka, 6 dni to krótko, ale ja nie mam w tek kwestii doświadczenia. kciuki trzymam równie mocno do kolejnej weryfikacji! :)

Hess, pobranie posiewu bez komplikacji? ;)

reklama
Witam,

Karusia cudowne wieści:-) życzę samych pięknych chwil:-D:-D:-D:-D
Ilka ja niestety nie pomogę w kwestii bety bo ja miałam 0 więc nie miałam cienia nadziei, ale u Ciebie coś jest, więc pewnie się rozkręci;-)
Hess mam nadzieję, że posiew będzie dobry i w końcu będziesz mogła odebrać Kropka:-D

mam sporo zaległości, ale postaram się nadrobić wszystko w najbliższym czasie:-) Dziewczynki 24.06 mam wizytę w Gamecie i jak dobrze wszystko pójdzie może ruszymy w lipcu:-D:-D:-D:-D jeny nawet nie wiecie jak się cieszę, mam nadzieję, że po wizycie będę mogła napisać Wam, że wracam do gry:-) trzymam kciuki za Wszystkich:-D odezwę się niebawem;-)

Do góry