reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hess,Kate uda Wam się :) jak ja zaczynałam udzielać się na forum ponad 2 lata temu to każda po kolei zachodzila w ciążę a ja nadal nic,ale w końcu i mi się udało :)) także na każdego przyjdzie czas, dla jednej prędzej dla jednej później. Ja walczylam 7 lat no i wreszcie się doczekalam :)Wiec kobietki i na Was przyjdzie pora na pewno,wierzę w to i trzymam za Was kciuki :)

Niebajka piękny przyrost :)

Odpoczywamy sobie przez weekend. :tak:

Kalendarz

CZERWIEC

29 - Hess - II weryfikacja + wizyta u lekarza
30 - DW87 - wizyta przed criotransferem

LIPIEC

03 - anika11 - wizyta kwalifikacyjna
10 - enni - wizyta u gina

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny.

Zostało mi trochę leków na zbyciu, które chętnie odsprzedam

Fraxiparine 0,3 ml, 2 850 j.m. 1 opakowanie tj 10 ampułko-strzykawek, ważność 10.2017; cena 10 zł
duphaston 10 mg – 2 całe opakowania plus 6 tabl, ważność 2018, cena 35 zł
Luteina podjęzykowa 50 mg - całe opakowanie plus 8 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Encorton 10 mg(można dzielić na 5 mg) – 22 tabl – tj całe opakowanie plus 2 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Acesan 30 mg – 52 tabl/60 w opakowaniu, ważne do 10/2015, cena 3 zł
Femibion natal 1 – 17/30 tabl w opakowaniu, ważne do 11/2015, cena 7 zł

chętne osoby poproszę o info na priv.

Moja przygoda z ivf zakończyła się po 9 transferach, w tym 7 był tym szczęśliwym, jednak na krótko :no:. Złożyliśmy z mężem dokumenty w OA i czekamy na rozpoczęcie kursu. jest dobrze :biggrin2:

pozdrawiam Was serdecznie i z całego serducha życzę powodzenia !!!!;-)

Jutro trzymamy kciuki za mnie, za ustalenie dobrego planu :)

Kalendarz

CZERWIEC

29 - Hess - II weryfikacja + wizyta u lekarza

30 - DW87 - wizyta przed criotransferem

LIPIEC

02- niebajka - III pozytywna beta + prg
03 - anika11 - wizyta kwalifikacyjna
10 - enni - wizyta u gina
16 - Madziulka Rz - usg spotkanie z Kacperkiem

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

Ostatnia edycja:
Alez nas mało w tym kalendarzu!!!

Hess, wielgasne kciuki za Ciebie jutro:))) liczę, że usłyszysz konkretny i stawiający w pionie plan!!!

a ze nas tak mało, to myslę, że i my szybko zasilimy szeregi brzuchatek :D

Ann:)))

Hess kciuki za Ciebie jutro!! Wracaj do nas z nowa energia i zmyslnym planem:) ciekawe czy puszcza Cie teraz krotkim protokolem?

Ja 2.07 mam zbadac ponownie hcg i progesteron. Na razie leki bez zmian. Jutro pedze na wyniki i do endokrynologa ogarniac tsh;)

Aniko:* zasilicie niebawem! To jest bardziej niz pewne:D przeciez nie pojde bez Was na watek ciężarówek - nie ma opcji:F Z calych sil kibicuje!! ;*

reklama
Do góry