kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Kachna ile???chyba oszaleli 3000??
a mrozenie zarodków jest w cenie refundacji?
a mrozenie zarodków jest w cenie refundacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a tak ogólnie to źle się czuję ciężko mi się oddycha, bolą mnie dziąsła no i ta opryszczka tylko nie wiem czy to po zastrzykach czy przez to, że dostawiłam leki na alergię ponieważ nie można ich brać jak się jest w ciąży dlatego postanowiłam odstawić je wcześniej, żeby nie fundować organizmowi szoku przed samym transferem a ty jak się czujesz
. Teraz tylko czekać do kolejnej wizyty, żeby usłyszeć najpiękniejszy dźwięk na świecie- bicie serduszka
. Następnym razem musimy się wymienić numerami telefonów.A tak a propos to ja jestem blondynką :-).
. Wczoraj miałam 8 dzień stymulacji i okazało się, że wysiedziałam już 12 pięknych jajeczek, jak to doktorek powiedział: Same okazy
. Dziś już przyjmuje zastrzyk z choragonu i w piątek o 10:00 mam już biopsje
a w środę 18/09 In vitro
. Cieszę się, że tak szybko udało się uzyskać pęcherzyki, bo za leki do stymulacji wyszło mi 1800 zł, no i do tego teraz zapłaciłam za jakieś antybiotyki i leki po transferze 380 zł. Teraz trzymajcie za mnie kciuki, odprawiajcie tańce, żeby wszystko się udało.
świetna wiadomość ..trzymam mocno